Elif: Ανησυχία για τον Εμιρχάν - Σταματάει να μιλάει από το σοκ
Media

Elif: Ανησυχία για τον Εμιρχάν - Σταματάει να μιλάει από το σοκ

Elif: Μία άγρια συμπλοκή του Τουφάν με τον Σαφάκ στέλνει τον δάσκαλο στο νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή του.

Aυτό το περιστατικό επηρεάζει ψυχολογικά τον Εμιρχάν, ο οποίος σταματάει να μιλάει. Κι ενώ η Ζουλιντέ προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο της, δέχεται και επίθεση από τη Λεμάν.

O Τουφάν, προκειμένου να εκδικηθεί τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ, άρπαξε τον Εμιρχάν. Και μάλιστα, όταν ο δάσκαλος προσπάθησε να σώσει τον μικρό, όπως ήδη σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, ο Τουφάν δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει.

Έπειτα από αυτή την επίθεση, ο Σαφάκ νοσηλεύεται στην εντατική και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η μητέρα του, Λεμάν, κατηγορεί τη Ζουλιντέ ότι έδωσε ψευδή κατάθεση στην Αστυνομία και αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της.

Την απειλεί πως θα πληρώσει για όσα τραβάει ο γιος της εξαιτίας της. Η Λεμάν δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην Αστυνομία καθώς ο Τουφάν την απείλησε πώς αν πει την αλήθεια θα τους βλάψει ανεπανόρθωτα. Έτσι, η Λεμάν παίρνει τον Εμιρχάν να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, καθώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η Ζουλιντέ την παρακαλά να αλλάξει γνώμη και προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά όλες οι προσπάθειές της είναι μάταιες. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει η Ζουλιντέ τώρα είναι να προσευχηθεί για να μην πει την αλήθεια ο μικρός.

Λίγο μετά, κι ενώ ο Σαφάκ είναι αναίσθητος και συνεχίζει vα δίνει τη μάχη του, η Λεμάν και η Ζουλιντέ έχουν μια σύντομη διαμάχη. Η γυναίκα είναι θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή νομίζει ότι δεν θέλει να μπει στη φυλακή ο Τουφάν.

Την επόμενη μέρα, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς οι γιατροί τις ενημερώνουν πως ο Σαφάκ ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ωστόσο, η Λεμάν δεν επιτρέπει στη Ζουλιντέ να μπει στο δωμάτιο και εκείνη λέει στον γιο της ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην Αστυνομία για να σώσει τον Τουφάν.

Για μια στιγμή, ο Σαφάκ την πιστεύει, αλλά επιμένει να θέλει να μιλήσει με τη σύζυγό του. Όταν η Ζουλιντέ τού εξηγεί πως ο Τουφάν απείλησε πως θα σκοτώσει εκείνον και τον Εμιρχάν, εκείνος την πιστεύει. Αυτή η κατάσταση κάνει τη Λεμάν έξαλλη από θυμό, ενώ ο Εμιρχάν παρακολουθεί σαστισμένος όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο μικρός, μάλιστα, νιώθει ένοχος για αυτό που συνέβη στον Σαφάκ, ενώ και οι καβγάδες ανάμεσα στη Λεμάν και τη Ζουλιντέ τον στεναχωρούν περισσότερο. Ο μικρός κλείνεται στον εαυτό του και ξαφνικά σταματάει να μιλάει, παρά τις προσπάθειες όλων να τον συνεφέρουν.

Εν τω μεταξύ, οι δύο γυναίκες πρέπει να αποφασίσουν ποια από αυτές θα μείνει στο δωμάτιο να φροντίζει τον Σαφάκ. Φυσικά, η Λεμάν καταπιέζει τη Ζουλιντέ και την κατηγορεί που πλήγωσε έτσι τον γιο της. Η κοπέλα είναι απελπισμένη, αλλά πρέπει να παραμείνει σιωπηλή και να φροντίσει κι εκείνη τον Εμιρχάν, ο οποίος δεν μιλάει από το σοκ, ύστερα από όλα όσα συνέβησαν.

Ευτυχώς, ο Σαφάκ κατανοεί τη γυναίκα του, σε αντίθεση με τη μητέρα του, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο, και ξεκινάει και πάλι επίθεση στη Ζουλιντέ προκειμένου να τη διώξει από τη ζωή του Σαφάκ.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved