Elif: Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν και συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στον Σαφάκ
Media

Elif: Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν και συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στον Σαφάκ

Τι θα δούμε σήμερα, 1η Αυγούστου στη σειρά, Elif

H Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Έχει κάποια καλά νέα, σχετικά με τα στοιχεία που βρήκε και ίσως μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της. Οι νέες εξελίξεις ενθουσιάζουν τη Μελέκ.

Τώρα, η Κιγιμέτ έχει γίνει ο κύριος ύποπτος τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Κιγιμέτ έχει στραφεί εναντίον της Μελέκ. Γιατί η Κιγιμέτ μισεί τη Μελέκ ; Η Μελέκ προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη με την Κιγιμέτ για να βρει κάποια ένδειξη.

Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ πληρώνει τη Νεσρίν και τη Φιντάν για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά της, αν κάτι πάει στραβά. Γι' αυτό η Νεσρίν και η Φιντάν βρίσκονται σε επιφυλακή.

Με μια εντολή, μπορούν να βάλουν τέλος στη ζωή της Μελέκ. Ο Σαφάκ είναι χαρούμενος επειδή η Ζουλιντέ και η Λεμάν έχουν πια καλές σχέσεις αλλά η εμφάνιση του πατέρα του Εμιρχάν έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλο πρόβλημα. Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν με τρόπους που τον κάνουν να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στον Σαφάκ. Ελπίζουν ότι ο Εμιρχάν θα διαπιστώσει σύντομα την αλήθεια για τον Τουφάν…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Γκαρίς είναι τόσο λυπημένη επειδή ο αρραβωνιαστικός της την απατά. Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για αυτήν, προς το παρόν. Η Φικρέτ βλέπει το βίντεο που της στέλνουν ξανά και ξανά. Ο Σαφάκ μιλάει στον Εμιρχάν για τη σημασία του να είσαι καλός άνθρωπος. Η Ζουλιντέ λέει στη Λεμάν τι συνέβη στο σχολείο του Εμιρχάν με τον Τουφάν. Η Λεμάν πηγαίνει στον Τουφάν και του ζητάει να τους αφήσει ήσυχους και να φύγει από εκεί. Ο Τουφάν μιλάει απειλητικά απέναντί ​​της και υπενθυμίζει στη Λέμαν τη συμφωνία τους. Η Λέμαν είναι αναγκασμένη να σιωπήσει. Η Λεμάν νιώθει την ανάγκη να χαρίσει στη Ζουλιντέ το διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Έτσι, η Ζουλιντέ και η Λεμάν έρχονται κοντά σαν μητέρα με κόρη για πρώτη φορά. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη φυλακή να δει τη Μελέκ και της λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved