Σασμός: Αργυρώ – Αστέρης: Τα κρυφά ραντεβού και τα ένοχα μηνύματα
Media

Σασμός: Αργυρώ – Αστέρης: Τα κρυφά ραντεβού και τα ένοχα μηνύματα

Σασμός: Το μήνυμα που άφησε ο Αστέρης στην Αργυρώ στον τηλεφωνητή θα γίνει η αφορμή για να έρθουν ξανά κοντά.

Από την άλλη, ο Σταύρος πληγώνεται και φεύγει από την Κρήτη.

Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην Αργυρώ από τον έρωτά της με τον Αστέρη είναι τα λόγια του, στο φωνητικό μήνυμα που της άφησε για να της ζητήσει συγγνώμη όταν εκείνη κατάλαβε πως είχε προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα.

Η καρδιά της «έσπασε» όταν άκουσε τη φωνή του ξανά, όμως ενώ η λογική θα την προστάζει να σβήσει το μήνυμα και να συνεχίσει τη ζωή που δημιούργησε, η καρδιά της θα τη σταματήσει.

Οπως θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς, η ηρωίδα του «Σασμού» δεν θα σταματήσει να ακούει τη φωνή του ξανά και ξανά μέσα από αυτό το μήνυμα. Ταυτόχρονα, κάποιες τυχαίες συναντήσει τους στο χωριό, θα τους θυμίσει τον έρωτα από έζησαν δύο χρόνια πριν.

Ο Αστέρης δεν θα σταματήσει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο, αλλά η Αργυρώ έχοντας γύρω της μια οικογένεια που τη στηρίζει και την αγαπά, δεν θα σκεφτεί ποτέ να τα τινάξει όλα στον αέρα. Την πρωτοβουλία λοιπόν θα πάρει ο γιος τής Καλλιόπης, που τυφλωμένος από αγάπη για εκείνη θα προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται γύρω της.

«Θα ήθελα να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όσα νιώθουμε. Νομίζω πως το οφείλουμε στον εαυτό μας», θα της πει φέρνοντάς τη σε αμηχανία. Όμως δεν θα αργήσουν να κανονίσουν το πρώτο τους ραντεβού σε μέρος προστατευμένο από τα αδιάκριτα μάτια των συγχωριανών τους. Εκείνος θα της ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του, αλλά η Αργυρώ θα προσπαθήσει να του βάλει όρια.

«Δέχτηκα να βρεθούμε απλά για να μιλήσουμε. Δεν θέλω να κάνεις όνειρα για εμάς. Δεν θέλω να πιστέψεις πως υπάρχει ελπίδα», θα του τονίσει κόβοντάς του τα φτερά. Στην πραγματικότητα, άλλα λόγια είναι αυτά που θέλει να του πει και θα το αποδείξει συνεχίζοντας να ακούει το μήνυμά του ξανά και ξανά. Οι συναντήσεις τους θα συνεχιστούν!

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της τις ώρες που λείπει από το σπίτι καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς ακούει μηνύματα στο κινητό της. Ποτέ όμως δεν θα τη φέρει προ των ευθυνών της, ποτέ δεν θα της ζητήσει τον λόγο, ούτε θα τη βάλει στη διαδικασία να διαλέξει με ποιον από τους δύο άντρες θέλει να περάσει τη ζωή της.

Απλά, όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα της γυναίκας που αγάπησε, όταν νιώσει πως τελικά η καρδιά της ανήκει αλλού, θα αποχωρήσει διακριτικά, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Mαρίνας που θα του ζητήσει να κάνει μια προσπάθεια ακόμα για να σώσει τη σχέση τους.

«Τουλάχιστον προσπάθησα να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσένα και τον μικρό Πετράκη. Ησασταν η ζωή μου, όμως φαίνεται πως η καρδιά γράφει τη δική της ιστορία», θα είναι λίγα από τα λόγια που θα της πει φεύγοντας.

Η Αργυρώ δεν θα τον σταματήσει γιατί και η ίδια θα έχει πλέον καταλάβει πως η μοίρα της έχει γραφτεί στο πλευρό του Αστέρη Σταματάκη.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved