Ευγενία Σαμαρά: Ανέβασε φωτό με τον Αυγουστίδη από τα γυρίσματα του «Σασμού»- Η επική λεζάντα!
Media

Ευγενία Σαμαρά: Ανέβασε φωτό με τον Αυγουστίδη από τα γυρίσματα του «Σασμού»- Η επική λεζάντα!

Η Ευγενία Σαμαρά, με ένα νέο της ποστ στο Instagram, έφερε χαμό στους φανατικούς τηλεθεατές της τηλεοπτικής σειράς "Σασμός", μιας και ανέβασε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. 

Η δραματική τηλεοπτική σειρά του Alpha έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ήδη από τον πρώτο κύκλο, μιας και οι εξελίξεις ήταν συνταρακτικές και "έκοβαν την ανάσα".

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά "Σασμός", στον ρόλο και της Στέλλας και του Αστέρη αντίστοιχα. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, είδαμε ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι και μάλιστα ετοιμαζόντουσαν και να παντρευτούν, ενώ με τις συνταρακτικές εξελίξεις κατέληξαν να έχουν μια διαφορετική σχέση, περισσότερο φιλική. Μάλιστα, η τηλεοπτική Στέλλα ήταν εκείνη που, ως δικηγόρος, υποστήριξε τον Αστέρη στο δικαστήριο, όπου και αθωώθηκε για την υπόθεση της δολοφονίας του Πετρή.

Πριν από μερικές ώρες, η πανέμορφη ηθοποιός ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Ορφέα Αυγουστίδη από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς, όπου οι δυο τους ποζάρουν κουρασμένοι στον φωτογραφικό φακό και μάλιστα η ηθοποιός έγραψε και χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας".

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved