Ευγενία Σαμαρά: Η «Στέλλα» του Σασμού απλώνει ρούχα φορώντας μόνο... το μαγιό της
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Η «Στέλλα» του Σασμού απλώνει ρούχα φορώντας μόνο... το μαγιό της

Μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στην Σαμοθράκη περνάει η Ευγενία Σαμαρά και περνά φανταστικά όπως αποκαλύπτει η ίδια.

Η ηθοποιός που φέτος την απολαύσαμε μέσα από την καθημερινή και πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί του Αιγαίου, με την ίδια δείχνει πάρα πολύ χαλαρή και ευτυχισμένη.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες απεικονίζεται να απλώνει ρούχα φορώντας μόνο το μαγιό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε:«Η αρχιτεκτονική της μπουγάδας στο νησί».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις διακοπές της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, μας προτείνει και κάποιους προορισμούς. Τις τελευταίες ημέρες όπως αναφέραμε και παραπάνω, βρίσκεται στην Σαμοθράκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved