Eυγενία Σαμαρά: Οι νέες φώτο με μπικίνι, το μαγικό τοπίο και το καλογυμνασμένο κορμί της- Ζηλέψαμε!
Showbiz

Eυγενία Σαμαρά: Οι νέες φώτο με μπικίνι, το μαγικό τοπίο και το καλογυμνασμένο κορμί της- Ζηλέψαμε!

Η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Σαμοθράκη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και μας το απέδειξε με μια νέα δημοσίευσή της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", όπου κατείχε και τον ρόλο της Στέλλας.

Η Ευγενία Σαμαρά ξεκίνησε, για ακόμα μια φορά τις καλοκαιρινές της διακοπές και με μια νέα δημοσίευσή της, μας απέδειξε το πόσο πολύ το απολαμβάνει. Η όμορφη ηθοποιός είναι πάντοτε κομψή και προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, κάτι που έχει γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, μόνο και μόνο από μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις διακοπές της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενω παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, μας προτείνει και κάποιους προορισμούς. Τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στην Σαμοθράκη και πόσταρε κάποιες απίθανες φωτογραφίες, που ποζάρει με μπικίνι, με το κορμί της να είναι... στα καλύτερά του!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved