Ευγενία Σαμαρά: Μετέτρεψε το μπαλκόνι του σπιτιού της στο απόλυτο καλοκαιρινό spot!
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Μετέτρεψε το μπαλκόνι του σπιτιού της στο απόλυτο καλοκαιρινό spot!

Η Ευγενία Σαμαρά πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από το σπίτι της και πάντοτε μας δείχνει το πόσο υπέροχα το έχει διακοσμήσει και το πόσο ιδιαίτερο γούστο έχει. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και στην τηλεόραση.

Η Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", όπου θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν και έχει αγαπηθεί πολύ. Η ίδια, πέρα από μια πολύ καλή ηθοποιός, έχει και υπέροχο γούστο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από την εμφάνισή της, μιας και κάθε φορά είναι πάρα πολύ κομψή και αξιοζήλευτη.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι η Ευγενία Σαμαρά, έχει πολύ καλό γούστο ακόμα και στον προσωπικό της χώρο, μιας και το σπίτι της στην Αθήνα είναι σαν να έχει βγει από παραμύθι. Στο εσωτερικό του σπιτιού της, αυτό που κυριαρχεί είναι τα φυτά, ενώ το μπαλκόνι της έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και το έχει επιμεληθεί επίσης προσωπικά. Σε μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε, αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι θυμίζει ελληνικό νησί.

Αν και το σπίτι της βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, η ίδια το έχει μετατρέψει στο απόλυτο καλοκαιρινό σποτ, για να έχει την ευκαιρία, με αυτόν τον τρόπο, να χαλαρώνει στην καθημερινότητά της και να αισθάνεται όμορφα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved