MasterChef: Πρώην παίκτρια θα γίνει για πρώτη φορά μαμά - Η τρυφερή ανακοίνωση
Media

MasterChef: Πρώην παίκτρια θα γίνει για πρώτη φορά μαμά - Η τρυφερή ανακοίνωση

MasterChef: Η πρώην παίκτρια πλέει σε πεγάλη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Μετά το τέλος του Masterchef, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, λίγο πριν μπουν και πάλι στα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Ωστόσο, μέσα από το παιχνίδι έχουμε ξεχωρίσει και αρκετούς παίκτες, τόσο για τον χαρακτήρα τους, όσο και για τις μαγειρικές τους ικανότητες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Παρασκευή Παπά.

Την πρώην παίκτρια, την γνωρίσαμε το 2017 και είχε καταφέρει να περάσει από τις οντισιόν και το bootcamp, κερδίζοντας μια θέση μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού, ενώ από τα πρώτα επεισόδια είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του ριάλιτι, τον Γιώργο Πορφύρη.

Η Παρασκευή Παπά πέντε χρόνια μετά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες με μαγιό από την παραλία.

«Όταν οι δύο έγιναν τρεις» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved