Σασμός spoiler: Αυτό είναι το μέλλον Βασιλικής-Μαθιού στον β' κύκλο της σειράς!
Media

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το μέλλον Βασιλικής-Μαθιού στον β' κύκλο της σειράς!

Σασμός spoiler: Στον Β' κύκλο της αγαπημένης σειράς οι ανατροπές αναμένεται να διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Για ακόμη μία φορ, Μαθιός και Βασιλική θα δουν η ζωή τους να γίνεται άνω κάτω.

Από τον πρώτο κύκλο έχουμε μείνει στο σημείο λίγο πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ευλογήσει τη σχέση του με το γάμο του.

Ο ξαφνικός θάνατος του Άγγελου μετά τη δολοφονία του, στοχοποιεί ξεκάθαρα τον Μαθιό.

Όχι μόνο γιατί λίγες ώρες πριν τον γάμο ενώπιον όλων οι δύο άντρες τσακώνονται αλλά και γιατί στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί βρίσκουν τα κλειδιά του Μαθιού.

Η σύλληψή του λίγο πριν παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική, είναι μονόδρομος για τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει προσωπικά και πάλι την όλη υπόθεση.

Ο Μαθιός κλείνεται στη φυλακή και σχεδόν χάνει το μυαλό του καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελο. Δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, δεν ξέρει καν αν έχει χάσει οριστικά τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική. Αν τον πιστεύει ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος ή έχει ακούσει όλους όσοι υποστηρίζουν πως αυτός σκότωσε τον Άγγελο.

Η αντίδραση της Βασιλικής

Η Βασιλική για ακόμη μία φορά θα είναι η τραγική φιγούρα στην όλη ιστορία. Τα 'χει χαμένα. Βαθιά μέσα της ξέρει πως ο Μαθιός δεν είναι ο δολοφόνος του Άγγελου. Μετά από τόσες φουρτούνες όμως αδυνατεί να αντιδράσει αρχικά. Θέλει να βάλει το μυαλό της σε μία σειρά.

Ντυμένη νύφη όπως είναι και πνιγμένη στα κλάματα η Βασιλική ξέρει πως η θέση της είναι δίπλα στον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί. Φεύγει για τα κρατητήρια για να δει από κοντά τον Μαθιό και να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ξέρει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος. Και παρά το αρχικό σοκ, αποφασίζει να τον στηρίξει και να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό. Μαζί με τον Νικηφόρο και την επίσης σοκαρισμένη Καλλιόπη, σκοπεύουν να βρουν τον πραγματικό ένοχο και να αποδείξουν την αθωότητα του Μαθιού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved