Σασμός: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Ο Μαθιός έδωσε δυνατό spoiler – Xαμός στο twitter με τη φωτό!
Media

Σασμός: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Ο Μαθιός έδωσε δυνατό spoiler – Xαμός στο twitter με τη φωτό!

Σασμός: Γιατί όταν ο Μαθιός δίνει spoiler μόνο «σασμό» δεν έχουμε! Ο Δημήτρης Λάλος και σύσσωμη η πρωταγωνιστική ομάδα συνεχίζουν ακάθεκτοι τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και ο ήρωας μας έδωσε ένα σπαρταριστό spoiler που όλοι περιμέναμε.

H πρώτη σκηνή του δεύτερου κύκλου θα είναι η σύλληψη του Μαθιού, αλλά και η αναταραχή στην εκκλησία καθώς ο γαμπρός δεν έχει εμφανιστεί.

Η Βασιλική, που τον περιμένει μαζί με τον Νικηφόρο, δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μέχρι που τους ενημερώνουν ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαθιό ως ύποπτο για φόνο», τους λένε. Η Βασιλική λιποθυμάει και ο Νικηφόρος δεν ξέρει τι να κάνει, τα χάνει και προσπαθεί να συνεφέρει τη μάνα του, αλλά και να τρέξει να δει τι συμβαίνει.

Την ίδια ώρα ο Μαθιός μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και εκεί ενημερώνεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Αγγέλου.

Θα προλάβει να δει νύφη τη Βασιλική έστω και μέσα από τη φυλακή ο Μαθιός;

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Λάλος , ναι θα τη δει νύφη!

Στη φωτογραφία από τα γυρίσματα βλέπουμε μέσα στο γραφείο του Φραγκιαδάκη, τη Βασιλική ντυμένη ακόμη νύφη, τον Αστέρη, την Καλλιόπη, τον Νικηφόρο αλλά και τη Στέλλα που έχει τρέξει προκειμένου να δει τι συμβαίνει ως δικηγόρος που εντέλει θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Δες τη φωτό που πόσταρε ο Μαθιός!

Δες στη gallery και τα σχόλια στο twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved