Σασμός spoiler: Η απόγνωση της Στέλλας, η πολυαναμενόμενη επιστροφή ήρωα και ο Μανώλης σε παράκρουση
Media

Σασμός spoiler: Η απόγνωση της Στέλλας, η πολυαναμενόμενη επιστροφή ήρωα και ο Μανώλης σε παράκρουση

Σασμός: Ένα βίντεο με απανωτά spoilers!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν με σύσσωμη την πρωταγωνιστική ομάδα να βρίσκεται επί ποδός ώστε να ολοκληρωθεί ένα μέρος των επεισοδίων πριν την πρεμιέρα της σειράς, που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο!

Σχεδόν καθημερινά οι ήρωας μοιράζονται με τους followers τους εικόνες από τα γυρίσματα και μόλις «έσκασε» ένα βίντεο μέσα από το οποίο είδαμε πολλά από τα ενδιαφέροντα που έρχονται.

Στο story που είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Ευγενίας Σαμαρά, εντοπίσαμε τον ήρωα που επιστρέφει και που δεν είναι άλλος από τον Μύρωνα. Όπως αποκλειστικά σας είχαμε γράψει ο Δημήτρης Μαμιός επιστρέφει και είναι το πρόσωπο εκείνο, οπού μαζί με τη νέα έλευση, αυτή του Γιώργου Γεροντιδάκη, αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας τόσο του Άγγελου όσο και του Στεφανή.

Στο ίδιο βίντεο είδαμε την Στέλλα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού σε… απόγνωση όπως θα δεις αφού η νέα υπόθεση που καλείται να αναλάβει είναι για γερό στομάχι και πολύ περισσότερο για γερά νεύρα με έναν γρίφο που πρέπει να λυθεί.

Ο Μανώλης βρίσκεται κι εκείνος στο ίδιο σημείο αφού προφανώς θα είναι από τα πρώτα πρόσωπα που θα κληθούν για κατάθεση και όπως έχει ήδη γινεί γνωστό, οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει στιγμή με αποτέλεσμα ο νεαρός φοιτητής να οδηγηθεί στα όρια της τρέλας. Ένα βίντεο και πολλές πληροφορίες και spoilers απανωτά.

Δες το κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved