Η γη της Ελιάς: Ηθοποιός έκπληξη «εισβάλλει» στη σειρά και κρύβει πολλά και ένοχα μυστικά
Media

Η γη της Ελιάς: Ηθοποιός έκπληξη «εισβάλλει» στη σειρά και κρύβει πολλά και ένοχα μυστικά

Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», σε ρόλο – έκπληξη.

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΜΕGΑ, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Παρ' όλα αυτά, όμως, οι συντελεστές δεν επαναπαύονται και ετοιμάζουν εκπλήξεις και ανατροπές, με κάποιες από αυτές να σηματοδοτούνται από την έλευση νέων προσώπων-κλειδί στην πλοκή.

Ωστόσο, στη νέα σεζόν θα δούμε καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και η Κύπρια ηθοποιός, Έλενα Καλλινίκου. Η ίδια σύμφωνα με spoilers θα υποδυθεί την αδελφή του δολοφονηθέντος Δημήτρη στην Γη της Ελιάς. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος την ύπαρξη της.

Η αδελφή του Δημήτρη εμφανίζεται μαινόμενη κατά της Αθηνάς στη Μάνη απειλώντας θεούς και δαίμονες. Δείχνει ότι θέλει να εκδικηθεί την Αθηνά που σκότωσε τον αδελφό της.

Μάλιστα στο νέο τρέιλερ της «Γης της Ελιάς» την βλέπουμε να λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή».

Δείτε το τρέιλερ

Η ηθοποιός γεννήθηκε στη Λεμεσό και από παιδί ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Καθόλου δημοφιλής στο σχολείο, είχα πολύ λίγους φίλους. Τα διαλείμματα τα περνούσα μονίμως στο θέατρο. Ήμουν άριστη μαθήτρια και σπούδασα με υποτροφία στην Αγγλία. Όταν επέστρεψα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο ερασιτεχνικά. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Η υποκριτική έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved