Η γη της ελιάς: Η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής - Ο Λυκούργος ξεσκεπάζει την εγκληματική οργάνωση
Media

Η γη της ελιάς: Η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής - Ο Λυκούργος ξεσκεπάζει την εγκληματική οργάνωση

Η γη της ελιάς: Η καθημερινή δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει σύντομα με ακόμη πιο συναρπαστική συνέχεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λυκούργος ανακαλύπτει στοιχεία-φωτιά για την εγκληματική οργάνωση στην οποία ανήκουν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος και τονίζει τον κίνδυνο που διατρέχουν όλοι. Μόνο που το κακό δεν αργεί να γίνει, όταν η Βασιλική πέφτει θύμα αναγωγής!

Ο Λυκούργος είναι ένα πρόσωπο που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου μάς απασχόλησε ιδιαίτερα και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στον δεύτερο, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο εξίσου.

Εκείνος, σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο, δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα να βασανίζουν το μυαλό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια, διαπιστώνει ότι ο μελλοντικός γαμπρός του, ο Κωνσταντίνος, συναντιέται συχνά, αργά το βράδυ, με τον Δημοσθένη και τον παραξενεύει για το τι μπορεί να έχουν να συζητήσουν με τόση μυστικοπάθεια.

Κάποια στιγμή, ο Λυκούργος αποφασίζει να το ψάξει περαιτέρω και όσα καταφέρνει να ανακαλύψει τον κάνουν να χάσει τον ύπνο του. Έτσι, κρατάει στα χέρια του κάποια στοιχεία-φωτιά, που δείχνουν ότι οι δύο άντρες κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση που δρα τελευταία στη Μάνη, της οποίας σκοτώνουν ηλικιωμένους και εύπορους ανθρώπους και έπειτα αρπάζουν όλη την περιουσία τους.

Πλέον, καταλαβαίνει από πού προέρχεται η μεγάλη περιουσία που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος και δεν αργεί να ενημερώσει σχετικά την κόρη του, την Ισμήνη. Χωρίς να της δώσει πολλές πληροφορίες, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας ή του παιδιού της, της λέει ότι ο αγαπημένος της εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση και κινδυνεύουν όλοι. Μόνο που για αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο Κωνσταντίνος και εκείνος, με τη σειρά του, μοιράζεται την πληροφορία με τον Δημοσθένη.

Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αργότερα, ο Δημοσθένης, θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα τιναχτεί η... επιχείρηση στον αέρα για ένα καπρίτσιο του Λυκούργου, δίνει εντολή σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να δράσουν άμεσα. Συγκεκριμένα, να αρπάξουν τον δικηγόρο και να του κάνουν μία… ήρεμη και προειδοποιητική συζήτηση, επισημαίνοντας του να σταματήσει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις, προκειμένου να μην πάθουν κακό άτομα που αγαπά.

Παρ' όλα αυτά, όμως, ο Δημοσθένης δεν μένει μόνο σε αυτό. Δίνει εντολή σε άλλα μέλη της οργάνωσης να παρακολουθούν νυχθημερόν τον Φίλιππο και τη Βασιλική και με την πρώτη ευκαιρία να απαγάγουν την τελευταία, χωρίς όμως να τη βλάψουν. Μια μέρα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει αμέριμνο τη βόλτα του, δέχεται ξαφνική επίθεση.

Δύο κουκουλοφόροι χτυπούν και κρατούν τον Φίλιππο, ενώ ένας τρίτος αρπάζει τη Βασιλική, τη βάζει σε ένα αμάξι και εξαφανίζονται. Εντωμεταξύ, η Χάιδω έχει ένα κακό προαίσθημα και προσπαθεί να βρει στο τηλέφωνο κάποιο από τα δύο παιδιά, αλλά κάθε προσπάθειά της πέφτει στο κενό.

Ώρες μετά, ο γιος της επιστρέφει σε άσχημη κατάσταση και σοκαρισμένος την ενημερώνει για αυτό που συνέβη. Έκτοτε κινούν γη και ουρανό για να βρουν τη Βασιλική προτού πάθει κακό.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved