Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο νέος ήρωας της σειράς – Μετά τον Παύλο ένας ακόμη ζητά δικαίωση
Media

Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο νέος ήρωας της σειράς – Μετά τον Παύλο ένας ακόμη ζητά δικαίωση

Σασμός spoiler: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τα γυρίσματα τους οι πρωταγωνιστές της σειράς.

συνταρακτικές. Φόνοι, δύσκολες στιγμές και ένας νέος κύκλος αίματος έχει ανοίξει με τα πρώτα επεισόδια να ξεκινούν με απανωτές αποκαλύψεις και νέα πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο καθοριστικό.

Μια νέα προσθήκη έρχεται να προκαλέσει αγωνία για τον ρόλο που αναμένεται να παίξει στην έρευνα γύρω από τη δολοφονία του Άγγελου. Αυτός ανήκει στην οικογένεια Βρουλάκη, είναι ο Λάζαρος και θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Τιμόθεος Θάνος.

Ο ίδιος μάλιστα έχει ποστάρει και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Δες τον στη gallery

Aναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Άγγελου, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη, καθώς κρύβει καλά ένα ένοχό μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της και βύθισε ξανά στο πένθος τους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Μια μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη.

Σοκαρισμένος, ο τελευταίος την ακούει να ομολογεί πως εκείνη την ημέρα επισκέφθηκε τον γιατρό και τυφλωμένη από το μίσος της για εκείνον τον χτύπησε με το ψαλίδι. Όλα ξαφνικά ανατρέπονται. Ω αστυνόμος στην αρχή πιστεύει πως, η καπετάνισσα προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σώσει τον πρωτότοκο της, αλλά γρήγορα διαπιστώνει πως τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και πως πράγματι εκείνη χτύπησε τον γιατρό. Μέσα σε λίγα λεπτά διατάζει την άμεση σύλληψή της αλλά και την αποφυλάκιση του Μαθιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved