Μαρία Μπακοδήμου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ – Έρχεται για τα πιο ανατρεπτικά Σαββατοκύριακα
Media

Μαρία Μπακοδήμου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ – Έρχεται για τα πιο ανατρεπτικά Σαββατοκύριακα

Στον ΣΚΑΙ και επίσημα η Μαρία Μπακοδήμου!

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση και από τον Σεπτέμβριο όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, έρχεται για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα

Η επίσημη ανακοίνωση

«O ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.

Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει.

Από τον Σεπτέμβριο, η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα!

Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ!»

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στα καθημερινά ζωντανά προγράμματα μετά από αποχή έξι ετών (τελευταία συνεργασία της ήταν με το Star) και θα αναλάβει τη ζώνη 12 με 2 στη θέση του «Lονe It».

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει και συμπαρουσιαστή, ενώ ήδη αναζητείται το πάνελ των προσώπων που θα την πλαισιώνουν επίσης οριστική θεωρείται η συμφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του «Love island» στην prime time, ενώ το κανάλι του Φαλήρου αναζητεί παρουσιαστή πρώτης γραμμής για το νέο τηλεπαιχνίδι «1 vs 100» («Μονομάχος»).

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved