Elif: Επίθεση με μαχαίρι στη Μελέκ
Media

Elif: Επίθεση με μαχαίρι στη Μελέκ

Elif: Η δικηγόρος της Μελέκ καταφέρνει να βρει ατράνταχτα στοιχεία που την αθωώνουν, αλλά, όπως θα δούμε, η Κιγιμέτ δεν πρόκειται να επιτρέψει να βγει από τη φυλακή τόσο εύκολα.

Την ίδια ώρα, ο Λεβέντ αποφασίζει να μην αφήσει κι άλλο χρόνο να περάσει χαμένος και εξομολογείται τα αισθήματά του στη Χουμεϊρά.

Η Χουμεϊρά, από τη στιγμή που γνώρισε τον Λεβέντ, ξεκίνησε και πάλι να βλέπει πιο αισιόδοξα τη ζωή της, ενώ γρήγορα διαπίστωσε πως τρέφει για εκείνον έντονα συναισθήματα. Κανείς, ωστόσο, από τους δύο δεν τολμάει να ομολογήσει στον άλλον τα αισθήματά του. Όπως θα δούμε, όμως, στα επόμενα επεισόδια, ο Λεβέντ αποφασίζει να παραμερίσει όσα τους χωρίζουν και συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Ετοιμάζει για τη Χουμεϊρά μία μεγάλη έκπληξη στην παραλία όπου και την καλεί για να μιλήσουν. Ο Λεβέντ τής εξομολογείται ότι την αγαπάει τρελά και θέλει να δώσουν μια ευκαιρία και να είναι ζευγάρι.

Φυσικά, κι εκείνη το μόνο που επιθυμεί είναι το ίδιο και αποφασίζουν να είναι μαζί. Ενώ όλα δείχνουν υπέροχα για τους δύο αυτούς ερωτευμένους, π κατάσταση είναι διαφορετική για τη Μελέκ. Η Φιντάν έχει για άλλη μία φορά θανατηφόρα σχέδια για εκείνη, έπειτα από σχετική εντολή της Κιγιμέτ, η οποία αντιλαμβάνεται πως η δικηγόρος Φικρέτ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποφυλακίσει την κοπέλα. Αυτή τη φορά, η Φιντάν είναι αποφασισμένη να πετύχει, καθώς δεν υπάρχουν πια περιθώρια και δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Απειλεί όλες τις κρατούμενες του κελιού, είτε με την ίδια τους τη ζωή είτε με τη ζωή των αγαπημένων τους, ώστε να τη βοηθήσουν να σκοτώσει τη Μελέκ. Και οι άτυχες γυναίκες αναγκάζονται να συμφωνήσουν. Παράλληλα, η Φικρέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να του δώσει καλά νέα και τον ενημερώνει για την ημερομηνία έφεσης, που είναι πολύ σύντομα.

Πιστεύει ότι μπορεί να αθωώσει τη Μελέκ με τις αποδείξεις που έχει στη διάθεσή της και μέσα σε μία εβδομάδα να έχει αποφυλακιστεί. Στη φυλακή, όμως, η Μελέκ και οι φίλες της υποψιάζονται ότι η Φιντάν κάτι ετοιμάζει, αλλά δεν έχουν ιδέα ότι έχει σχεδιάσει να σκοτώσει τη Μελέκ αυτή τη φορά. Είναι αποφασισμένη να χυθεί αίμα! Δίνει στις κρατούμενες μαχαίρια για να δημιουργηθεί μακελειό. Φυσικά, εκείνες δεν θέλουν να πληγώσουν τη Μελέκ, αλλά η Φιντάν τις απειλεί με θάνατο. Όταν μπαίνει η Μελέκ, η Φιντάν βρίσκεται στη μέση του θαλάμου με ένα μαχαίρι στο χέρι. Την ώρα που επεμβαίνει η Γκαρίς, οι κρατούμενες την κρατούν και είναι αβοήθητη.

Τώρα, η Φιντάν είναι κοντά στη Μελέκ. Βάζει το μαχαίρι στον λαιμό της. Ενώ όλες είναι απογοητευμένες, ένας απροσδόκητος ήρωας έρχεται και μπαίνει ανάμεσα στη Φιντάν και τη Μελέκ. Τότε, όλες στέκονται στο πλευρό της τελευταίας και την υποστηρίζουν με αποτέλεσμα ακόμη ένα σχέδιο της Κιγιμέτ να ναυαγεί και η Φιντάν να οδηγείται σε άλλη φυλακή. Η Κιγιμέτ έχει χαθεί στις σκέψεις της από τη στιγμή που μίλησε με τη φρουρό στη φυλακή, καθώς βλέπει πως όλα τα σχέδιά της δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες της. Τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να βρεθούν, αλλά, όταν βγαίνει έξω, συναντάει τη Φικρέτ. Η δικηγόρος τής μιλάει επιδεικτικά και εκείνη σοκάρεται και αγχώνεται. Έπειτα, η Φικρέτ περιμένει τη Μελέκ στο επισκεπτήριο και την ενημερώνει για την ακρόαση της υπόθεσής της. Το βίντεο που έχει στην κατοχή της αποδεικνύει ότι δεν προσπαθούσε να καταλάβει την έπαυλη. Τότε, η Μελέκ καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved