Σασμός: Αργυρώ - Αστέρης: Πόλεμος για το παιδί
Media

Σασμός: Αργυρώ - Αστέρης: Πόλεμος για το παιδί

Σασμός: Μια νέα κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ στο δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Ενώ όλα δείχνουν, αρχικά, πως οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, η αποκάλυψη ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί θα μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα τους και μια νέα σύγκρουση θα ξεκινήσει...

Μετά το θάνατο του Αγγέλου, η Αργυρώ είναι καταρρακωμένη. Πάνω που άρχισε να χαμογελάει και πάλι, μετά την επιτυχή έκβαση της μεταμόσχευσης, η μοίρα της έδειξε για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Το γεγονός ότι ο Μαθιός έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του γιατρού, φουντώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Η αλήθεια, ωστόσο, δεν θα αργήσει να βγει στο φως. Ο πραγματικός δολοφόνος θα αποκαλυφθεί κι ο Αστέρης θα μπορεί και πάλι να κοιτάζει την πρώην αγαπημένη του στα μάτια χωρίς να αισθάνεται τύψεις.

Εκείνη θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σταύρο. Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί και κάποια στιγμή εκείνος θα πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από αυτή την αγάπη και να επιστρέφει στα Γιάννενα.

Παράλληλα, οι τυχαίες συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τους φέρνουν όλο και πιο κοντά και το ηθικό του θα αναπτερωθεί. Άλλωστε, ποτέ δεν είχε βγάλει από το μυαλό του το όνειρο ότι μπορεί κάποια στιγμή οι δυο τους να είναι και πάλι μαζί.

Από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα δούμε τον Αστέρη να προσπαθεί να προσεγγίσει την Αργυρώ, ζητώντας της να κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα και να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Μόνο που τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν για το πολύπαθο ζευγάρι. Μια αποκάλυψη θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους...

Η Αργυρώ ξέρει καλά πως αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα θυμώσει πολύ. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδελφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθει την αλήθεια.

Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει.

Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα την κυνηγήσει νομικά.

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved