Elif: Ο Μαχίρ κάνει στην Ελίφ μια πρόταση, που δεν μπορεί να αρνηθεί
Media

Elif: Ο Μαχίρ κάνει στην Ελίφ μια πρόταση, που δεν μπορεί να αρνηθεί

Τι θα δούμε σήμερα, 8 Αυγούστου στη σειρά, Elif

Ο Μαχίρ κάνει στην Ελίφ μια πρόταση, που δεν μπορεί να αρνηθεί. Πηγαίνουν να φάνε σάντουιτς με ψάρι στην παλιά γειτονιά της Ελίφ.

Ο Κερέμ που τους βλέπει να πηγαίνουν βόλτα θυμώνει γιατί νομίζει ότι πρόκειται να συναντήσουν την Ασλί. Όταν η Ελίφ επιστρέφει, το πρώτο πράγμα που κάνει ο Κερέμ είναι να ρωτήσει την Ελίφ αν η Ασλί ήταν μαζί τους ή όχι.

Ενώ η Ελίφ λέει τι όμορφη μέρα πέρασαν με την Ασλί, ο Κερέμ νιώθει απαίσια. Φαντάζεται ότι ο Μαχίρ τους κάνει να γελούν και η Ασλί τον κοιτάζει με αγάπη. Τότε συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει την Ασλί. Από την άλλη πλευρά, η Kιγιμέτ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ.

Η οργή της πολλαπλασιάζεται όταν της τηλεφωνεί η Φικρέτ. Η Κιγιμέτ πιστεύει ότι η Φικρέτ της τηλεφωνεί στην προσπάθειά της να βρει στοιχεία. Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκεται σε πανικό. Όταν απαντά στο τηλεφώνημά της, η Φικρέτ της λέει κάτι που η Κιγιμέτ δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Τώρα, η Κιγιμέτ «πετάει» στα σύννεφα. Ωστόσο, η Φικρέτ είναι αυτή που γελάει δυνατά γιατί έχει στήσει μια παγίδα στην Κιγιμέτ.

Πιστεύει ότι η Κιγιμέτ δεν είναι τελικά τόσο πονηρή, όσο αρχικά πίστευε. Εν τω μεταξύ, ο Σαφάκ, που νοσηλεύεται στην εντατική, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η μητέρα του, Λεμάν, κατηγορεί τη Ζουλιντέ ότι έδωσε ψευδή κατάθεση στην αστυνομία. Λέει στη Ζουλιντέ ότι θα πληρώσει για αυτό που έκανε.

Έτσι, η Λεμάν παίρνει τον Εμιρχάν να δώσει κατάθεση στην αστυνομία επειδή υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Η Ζουλιντέ την παρακαλεί να αλλάξει γνώμη και προσπαθεί να της εξηγήσει τον λόγο που έδωσε ψευδή δήλωση. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές της είναι μάταιες γιατί η Λεμάν δεν την ακούει καν και εμφανίζεται στο αστυνομικό γραφείο με τον Εμιρχάν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει η Ζουλιντέ τώρα είναι να προσευχηθεί για να μην πει την αλήθεια ο Εμιρχάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved