Elif: Ο Κερέμ στενοχωριέται και ζηλεύει όταν βλέπει την Ασλί με τον Μαχίρ
Media

Elif: Ο Κερέμ στενοχωριέται και ζηλεύει όταν βλέπει την Ασλί με τον Μαχίρ

Τι θα δούμε στη σειρά, Elif

Ο Σαφάκ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε. Τώρα δύο γυναίκες στη ζωή του, η γυναίκα του και η μητέρα του, πρόκειται να επιλέξουν μεταξύ τους για να μείνουν μαζί του.

Φυσικά, η Λεμάν καταπιέζει τη Ζουλιντέ και την κατηγορεί που πλήγωσε έτσι τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ είναι απελπισμένη, γι' αυτό πρέπει να παραμείνει σιωπηλή και να φροντίσει τον αγαπημένο της γιο, ο οποίος δεν μιλάει από το σοκ, μετά από όλα όσα συνέβησαν.

Αλλά ευτυχώς, ο Σαφάκ κατανοεί τη γυναίκα του, σε αντίθεση με τη μητέρα του, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Η Μελέκ βλέπει ένα φως ελπίδας για να βγει από τη φυλακή, αλλά αυτό το φως δεν τελειώνει το σκοτάδι της, όταν οι δύο αγαπημένες της φίλες μένουν στη φυλακή.

Ο Κερέμ στενοχωριέται και ζηλεύει όταν βλέπει την Ασλί με τον Μαχίρ. Ενώ η Ασλί ελπίζει να ξανασμίξει με τον Κερέμ, μετά από μια κλήση που λαμβάνει από αυτόν, ο Κερέμ κάνει το αντίθετο και εκπλήσσει την Ασλί με μια απροσδόκητη κίνηση.

Τώρα η κοπέλα πρέπει να πάρει μια απόφαση, πιθανώς ανάμεσα στον έρωτά της και την περηφάνια της. Ο Κερέμ και η Ασλί, θα ενωθούν ξανά με τη δύναμη της αγάπης τους ή θα χωριστούν και θα παρασυρθούν από τα λιγότερο ευνοϊκά ανθρώπινα συναισθήματά τους, όπως η περηφάνια και η ζήλια;


Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Μελέκ είναι αισιόδοξη αλλά και ανήσυχη εξαιτίας των πραγμάτων που της είπε η δικηγόρος. Θέλει να βγει από τη φυλακή αλλά από την άλλη φοβάται. Ενώ ο Σαφάκ είναι αναίσθητος, η Λεμάν και η Ζουλιντέ έχουν μια σύντομη διαμάχη. Η Λεμάν είναι θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή δεν είπε την αλήθεια στην αστυνομία. Νομίζει ότι δεν το είπε γιατί δεν θέλει ο Τουφάν να μπει στη φυλακή. Όταν ο Σαφάκ ανακτά τις αισθήσεις του, η Λεμάν δεν επιτρέπει στη Ζουλιντέ να μπει στο δωμάτιο και εκείνη του λέει ότι η Ζουλιντέ είπε ψέματα στην αστυνομία για να σώσει τον Τουφάν. Για μια σύντομη στιγμή, ο Σαφάκ την πιστεύει και θέλει να μιλήσει με την Ζουλιντέ. Όταν η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Tουφάν απείλησε πως θα σκοτώσει εκείνον και τον Εμιρχάν και για αυτό έπρεπε να φτιάξει μια ιστορία για να πει στην αστυνομία, ο Σαφάκ την πιστεύει. Αυτή η κατάσταση κάνει τη Λεμάν έξαλλη από θυμό. Ο Εμιρχάν νιώθει ένοχος για αυτό που συνέβη στον Σαφάκ. Και επίσης οι καβγάδες ανάμεσα στη Λεμάν και τη Ζουλιντέ τον στεναχωρούν περισσότερο και σταματάει να μιλάει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved