Elif: Άγριο έγκλημα - Η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Φικρέτ
Media

Elif: Άγριο έγκλημα - Η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Φικρέτ

Elif: Ένα αποτρόπαιο έγκλημα πρόκειται να διαπράξει η Κιγιμέτ στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η γυναίκα δίνει ένα θανάσιμο χτύπημα στη Φικρέτ, προκειμένου να την εμποδίσει να σώσει τη Μελέκ, και στη συνέχεια εξαφανίζει το πτώμα της.

Από τη στιγμή που η Φικρετ ανέλαβε την υπόθεση της Μελέκ, η Κιγιμέτ έχει χάσει τον ύπνο της, καθώς κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνει πως η δικηγόρος είναι ικανή να τη στείλει στη φυλακή για όσα έχει διαπράξει.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, η αδίστακτη γυναίκα φτάνει στα άκρα, καθώς ενημερώνεται πως η Φικρέτ έχει ατράνταχτα στοιχεία που αθωώνουν τη Μελέκ. Όλα αρχίζουν όταν ο Μαχίρ συνομιλεί με τη Φικρέτ στο γραφείο της.

Η γραμματέας τούς ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ και εκείνη αντιλαμβάνεται πως ακόμη και ο Μαχίρ αρχίζει να στρέφεται εναντίον της. Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και όλοι βρίσκονται υπ’ ατμόν. Ειδικά οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Μελέκ.

Η Φικρέτ, όμως, είναι έτοιμη να αντικρούσει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον της κοπέλας και όχι μόνο να αποδείξει πως είναι αθώα αλλά και να υποδείξει ως ένοχη την Κιγιμέτ. Μία ημέρα πριν από τη δίκη, η Φικρέτ έχει μια απρόοπτη και περίεργη συνάντηση με την Κιγιμέτ, όταν εκείνη εισβάλλει στο αυτοκίνητό της.

Η Κιγιμέτ προκαλεί τη δικηγόρο απαιτώντας να της παραδώσει ό,τι στοιχείο έχει εις βάρος της και εκείνη θυμώνει και αποκαλύπτει την εμπλοκή του Μαχίρ. Η Κιγιμέτ και η Φικρέτ βρίσκονται σε έναν εσωτερικό χώρο στάθμευσης. Η πρώτη λέει στη Φικρέτ ότι δεν θα πετύχει τον στόχο της και της αρπάζει τον φάκελο της υπόθεσης της Μελέκ.

Ενώ τρέχει με τον φάκελο στο χέρι, η Φικρέτ προσπαθεί να την πιάσει, με απρόβλεπτες συνέπειες. Στη συνέχεια, η δικηγόρος προσπαθεί να καλέσει την Αστυνομία, αλλά η Κιγιμέτ, τυφλωμένη από θυμό και μίσος, τη χτυπάει με μια σιδερένια ράβδο. Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η Κιγιμέτ, όμως, κρατάει την ψυχραιμία της και φροντίζει να την εξαφανίσει. Τη βάζει ξανά στο αμάξι και τη μεταφέρει σε ένα απόμερο μέρος. Τότε περιλούζει τον χώρο με βενζίνη και βάζει φωτιά. Το επόμενο πρωί είναι η ημέρα της δίκης και οι φίλες της Μελέκ την προετοιμάζουν για αυτή τη σπουδαία στιγμή.

Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη γιατί πρόκειται να νιώσει ξανά την αγκαλιά της μητέρας της. Ωστόσο, βλέπει ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο. Όταν η Κιγιμέτ έρχεται και τη βλέπει, τρελαίνεται και της φέρεται απαξιωτικά. Παρ’ όλα αυτά, η Ελίφ είναι χαρούμενη και ενθουσιασμένη, και περιμένει μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ενώ η Ελίφ ανυπομονεί να δει τη μητέρα της, η Ασλί και ο Μαχίρ αναζητούν τη Φικρέτ. Η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει, αλλά η Φικρέτ δεν έχει εμφανιστεί και όλοι ανησυχούν, σε αντίθεση με την Κιγιμέτ, που είναι πια σίγουρη πως κανείς δεν μπορεί να σώσει τη Μελέκ.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved