Μαύρο ρόδο: Από την αγάπη της Παναγίας στον έρωτα των ανθρώπων
Media

Μαύρο ρόδο: Από την αγάπη της Παναγίας στον έρωτα των ανθρώπων

Το φιλόδοξο «Μαύρο ρόδο», η νέα καθημερινή σειρά του MEGA, φιλοδοξεί να αφηγηθεί μια ιστορία όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής...

Τα μεγάλα διλήμματα που ταλανίζουν τις ψυχές των ανθρώπων, κατατρώγοντας σε κάποιες περιπτώσεις και τις ζωές τους, ορίζοντας και τη βαριά μοίρα όσων τους αγαπούν.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς; με πολλούς από τούς κεντρικούς ήρωες των αξέχαστων «Άγριων μελισσών» να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καστ, στο οποίο δίνουν το παρών εξαιρετικά ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή τους.

Η σειρά, που θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λιβάνη») και είναι παραγωγή της JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, που έχει υπογράψει μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων, όπως οι «Άγριες μέλισσες», ο «Σασμός» κ.ά.

Η εκκίνηση έχει δοθεί και τα γυρίσματα για το «Μαύρο ρόδο» έχουν ξεκινήσει. Κεντρική ηρωίδα η μοναχή αδελφή Ελισάβετ, που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Όταν σε μικρή ηλικία έπαθε μηνιγγίτιδα, οι γονείς της την έταξαν στην Παναγία για να σωθεί.

Το κορίτσι γιατρεύτηκε και το χρέος στην Παναγία, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, επέβαλλε να αφιερωθεί σε αυτή, ακολουθώντας τη ζωή της καλόγριας και καταφεύγοντας σε μοναστήρι. Ένας μεγάλος σεισμός δημιουργεί στο μοναστήρι όπου η νεαρή κοπέλα έχει εγκλειστεί, ως δόκιμη μοναχή, τεράστιες ζημιές, κι ένα τμήμα του έχει καταστεί ακατοίκητο.

Η ηγούμενη της μονής ζητά από τη νεαρή αδελφή Ελισάβετ να επιστρέφει για λίγο καιρό στο χωριό της, που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα, μέχρι το μοναστήρι να γίνει και πάλι ασφαλές.

Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της.

Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς να το έχει επιλέξει, σε ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, με έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις, τεράστιες.

Όταν ο άλλος σου δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα. Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός...

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved