Elif: Η Χουμεϊρά λέει στην Ελίφ ότι η μητέρα της θα βγει από τη φυλακή
Media

Elif: Η Χουμεϊρά λέει στην Ελίφ ότι η μητέρα της θα βγει από τη φυλακή

Τι θα δούμε την Παρασκευή 19 Αυγούστου στη σειρά του Star, Elif;

Σε αυτό το επεισόδιο, οι γυναίκες στην πτέρυγα αποδέχονται ότι κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Η Ασλί συνεχίζει να είναι σκληρή με τον Κερέμ. Ο Κερέμ δεν μπορεί να της πει ότι την αγαπά. Αντίθετα, η Ασλί πιστεύει ότι ο Κερέμ δεν γνωρίζει το καλό, το έλεος και την αγάπη.

Μετά από αυτό, ο Κερέμ αισθάνεται πολύ άσχημα και στο τέλος η Ασλί μετανιώνει που δεν τον σταμάτησε όταν έφυγε. Αγαπούν ο ένας τον άλλο, όμως ούτε η Ασλί, ούτε ο Κερέμ μπορούν να το παραδεχτούν και να το ομολογήσουν. Επιπλέον, η Ασλί αρχίζει να ψάχνει για μια νέα δουλειά και λέει ότι έχει τελειώσει με τον Kερέμ τόσο στο μυαλό της όσο και στην καρδιά της.

Ο Μαχίρ είναι τόσο σίγουρος ότι η Μελέκ θα είναι ελεύθερη σύντομα αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να είναι σίγουρη για αυτό γιατί δεν θέλει να απογοητευτεί αν κάτι πάει στραβά. Της λείπει τόσο πολύ η Ελίφ.

Η Νεσρίν θέλει να τη βοηθήσει και της δίνει το τηλέφωνο της Φιντάν για να μιλήσει με την Ελίφ. Ωστόσο, η Κιγιμέτ πιάνει την Ελίφ ενώ μιλάνε. Η

Γκαρίς λέει στον Μαχίρ ότι η Φιντάν προσπάθησε να σκοτώσει τη Μελέκ ακολουθώντας τις εντολές της Κιγιμέτ και ο Μαχίρ σοκάρεται.

Καταλαβαίνει ότι η Κιγιμέτ τον κορόιδεψε ξανά. Η Χουμεϊρά λέει στην Ελίφ ότι η μητέρα της μπορεί να βγει από τη φυλακή και η μικρή χαίρεται με τα ανέλπιστα νέα. Η Κιγιμέτ το ακούει και θυμώνει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved