Media

Αυτιάς: Η πρώτη «καλημέρα» στην πρεμιέρα του, το νέο σκηνικό και η ατάκα-φωτιά για τη νέα σεζόν

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν ο πρώτος, ουσιαστικά, που έκανε επίσημη πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τουλάχιστον στον ενημερωτικό τομέα αφού επέστρεψε μετά από διακοπές στο πόστο του στον ΣΚΑΪ. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής για 11η χρονιά καλημέρισε από τη «συχνότητα» του ΣΚΑΪ τους τηλεθεατές, όμως δεν έδειξε να είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον χειμώνα που έρχεται αφού στα πρώτα του λόγια τόνισε πως κατά τη γνώμη του θα είναι πολύ δύσκολος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς είπε:

«Καλημέρα σας να είστε καλά, όπου κι αν είστε κι όπου κι αν βρίσκεστε. Είμαστε στο καινούριο μας σπίτι, στο νέο στούντιο. Σας το είχα πει ότι θα αλλάξουν όλα. Αμεσότητα, κουβέντα, συζήτηση, μαζί με την κοινωνία. όπως αντιλαμβάνεστε, με τη βοήθεια του Θεού, τη δική σας στήριξη αλλά κι ανθρώπων που δούλεψαν αρκετά όλο το καλοκαίρι για να μπορέσουμε να έχουμε μια καινούρια εικόνα εδώ στον ΣΚΑΙ. Είμαστε μαζί επειδή το ήθελε ο Θεός κι επειδή το θέλατε κι εσείς. Ξεκινώντας να πω ένα ευχαριστώ στη σκηνοθέτιδά μας, την κ. Βάχλα, που χωρίς την ίδια και πολλών παραγόντων της διοίκησης, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Όλα εδώ σε αυτό το τραπέζι, όπου δεν θα υπάρχουν παράθυρα. Θα υπάρχει η αντιπαράθεση και θα έρθουν οι καλεσμένοι μας και πάνω από όλα η κοινωνία. Εσείς είστε η βάση των δεδομένων μας… Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος».

Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες ο σταθμός ενημέρωσε και επίσημα για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά αναφέροντας στην ανακοίνωσή του:

«Μετά από 11 χρόνια, δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο, είναι η πιο χρήσιμη, η πιο… χρηστική «Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς. Το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας και θα μάθουμε τα πάντα για τις ανακοινώσεις των οικονομικών μέτρων που έρχονται.

Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς με τη δική του, ουσιαστική “Καλημέρα| από το Σάββατο 20 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30, στον ΣΚΑΪ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα πρώτα του λόγια στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved