Elif: Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος από την Ασλί
Media

Elif: Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος από την Ασλί

Τι θα δούμε σήμερα, 22 Αυγούστου στη σειρά του Star, Elif

Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί για αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. Ακόμη και όταν ο Κερέμ της λέει ότι η Ασλί τον διέγραψε, η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα.

Από την άλλη, ο Λεβέντ, της έχει μια έκπληξη. Η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα ενώ ο αγαπημένος της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ, παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου.

Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Αναρωτιέται τον λόγο που ήρθε και τον ρωτάει αλλά δεν της λέει την αλήθεια. Πράγματι, ο Μαχίρ έχει έρθει να τη δει για τελευταία φορά και να την αποχαιρετήσει, αλλά φυσικά δεν το λέει ανοιχτά. Όταν τελειώνει η ώρα της επίσκεψης, ο Μαχίρ της λέει ότι θα βγει σύντομα από τη φυλακή και την αγκαλιάζει.

Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του ενώ ο Μαχίρ κοιτάζει τα μάτια της για τελευταία φορά. Από την άλλη πλευρά, η Κιγιμέτ καλεί τον Μαχίρ επίμονα αλλά δεν καταφέρνει να το μιλήσει μαζί του. Ο Μαχίρ βλέπει την κλήση της μητέρας του ενώ βρίσκεται στην πόρτα του γραφείου της δικηγόρου Φικρέτ. Η μεγάλη μέρα έρχεται επιτέλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved