Elif: Η Κιγιμέτ φροντίζει να εξαφανίσει τη Φικρέτ
Media

Elif: Η Κιγιμέτ φροντίζει να εξαφανίσει τη Φικρέτ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elf;

Η Κιγιμέτ και η Φικρέτ βρίσκονται στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης. Η Κιγιμέτ λέει στη Φικρέτ ότι δεν θα πετύχει τον στόχο της και παίρνει τον φάκελο της υπόθεσης της Μελέκ. Ενώ τρέχει με τον φάκελο στο χέρι, η Φικρέτ προσπαθεί να την πιάσει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Κιγιμέτ, τυφλωμένη από θυμό και μίσος τη χτυπάει με μια σιδερένια ράβδο και η Φικρέτ βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος. Η Κιγιμέτ φροντίζει να την εξαφανίσει. Είναι η μέρα της δίκης και οι φίλες της Μελέκ την προετοιμάζουν για αυτή τη σπουδαία στιγμή.

Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη γιατί πρόκειται να νιώσει ξανά την αγκαλιά της μητέρας της. Ωστόσο, βλέπει ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο. Όταν η Κιγιμέτ έρχεται και τη βλέπει, τρελαίνεται και της φέρεται απαξιωτικά.

Παρόλα αυτά, η Ελίφ είναι χαρούμενη και ενθουσιασμένη ενώ περιμένει μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ενώ η Ελίφ ανυπομονεί να δει τη μητέρα της, η Ασλί και ο Μαχίρ αναζητούν τη Φικρέτ. Η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει αλλά η Φικρέτ δεν έχει εμφανιστεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Μαχίρ συνομιλεί με τη δικηγόρο Φικρέτ στο γραφείο της. Η γραμματέας τους ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ. Αργότερα η Κιγιμέτ συναντά τον γιο της.

Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της. Στη φυλακή η Μελέκ έχει χαθεί στις σκέψεις, αλλά είναι ήρεμη. Πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ. Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ μένει άναυδη όταν τα ακούει όλα αυτά από κάποιον άλλον. Όμως, ταυτόχρονα ενθουσιάζεται. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του που είναι η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν και η Λεμάν βρίσκει ευκαιρία να τους προσβάλλει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στον ψυχολόγο καθώς ο μικρός νιώθει ένοχος για ό,τι συνέβη στον Σαφάκ και δεν μπορεί να πει λέξη. Στο δρόμο συναντούν τον Τουφάν και ο Εμιρχάν τον κοιτάζει με φόβο. Η Φικρέτ έχει μια απρόοπτα περίεργη συνάντηση με την Κιγιμέτ όταν εισβάλει στο αυτοκίνητό της. Η Κιγιμέτ προκαλεί τη Φικρέτ και εκείνη θυμώνει και αποκαλύπτει την εμπλοκή του Μαχίρ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved