Elif: Η Μελέκ είναι ελεύθερη
Media

Elif: Η Μελέκ είναι ελεύθερη

Tι θα δούμε στη σειρά, Elif;

Όλοι περιμένουν μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Μαχίρ ανησυχεί γιατί η δικηγόρος Φικρέτ απουσιάζει και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί της. Ενώ την καλεί ξανά, βλέπει τη Μελέκ με χειροπέδες ανάμεσα στους αστυνομικούς.

Ο Μαχίρ θέλει να της πει όσα έχει στην καρδιά του αλλά δεν τα καταφέρνει. Καταφέρνει να της πει να μην επιτρέψει σε τίποτα να σκιάσει την ευτυχία τους. Στη συνέχεια, η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου, ξεσπά σε κλάματα.

Η Ελίφ είναι στην αγκαλιά της. Ωστόσο, όταν γυρίζει το κεφάλι της, βλέπει την Κιγιμέτ να την κοιτάζει με μίσος. Η Φικρέτ δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο και η αγωνιώδης αναμονή συνεχίζεται μέχρι να μιλήσει ο δικαστής.

Ο δικαστής πρόκειται να αναβάλει τη δίκη επειδή απουσιάζει η Φικρέτ. Όμως ξαφνικά ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ. Η Ντιλέκ, που είναι ένας από τους υπεύθυνους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης, αρχίζει να υπερασπίζεται τη Μελέκ. Το βίντεο που παρουσιάζει η δικηγόρος πείθει τον δικαστή.

Η Μελέκ είναι ελεύθερη! Τα καλά νέα φτάνουν και στη φυλακή και στον θάλαμο αρχίζουν τις προετοιμασίες του αποχαιρετισμού. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ αντιμετωπίζει προβλήματα επειδή η Λεμάν έχει σκοπό να τη χωρίσει από τον Σαφάκ.

Η Ζουλιντέ σοκάρεται από το ψέμα που είπε η Λεμάν ενώ ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος. Όταν η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βγαίνουν να πάρουν καθαρό αέρα, συναντούν τον Τουφάν και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.

Στην έπαυλη όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι χαρούμενοι με την εξέλιξη της δίκης. Η Κιγιμέτ είναι νευρική και λυπημένη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved