Elif: Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν
Media

Elif: Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif

Οι κρατούμενες στην πτέρυγα της Μελέκ οργανώνουν μια μικρή γιορτή επειδή θα αποφυλακιστεί. Το επόμενο πρωί η Μελέκ αποφυλακίζεται και ο Μαχίρ με την Ασλί συναντούν τη Μελέκ μπροστά στη φυλακή και την πηγαίνουν στο σπίτι της.

Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κερέμ λέει ότι την πάει εκείνος και όλοι μένουν έκπληκτοι αλλά χαίρονται με την αλλαγή του.

Η Μελέκ και η Ελίφ αγκαλιάζουν η μία στην άλλη και είναι τόσο χαρούμενες. Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν και τις προσπάθειές του.

Όμως ο Κερέμ εκνευρίζεται από την παρουσία του στο σπίτι της Ασλί και της Μελέκ. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος στη Μελέκ γιατί νιώθει ένοχος για όσα έκανε και είπε εναντίον της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Όλοι περιμένουν μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Μαχίρ ανησυχεί γιατί η δικηγόρος Φικρέτ απουσιάζει και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί της. Ενώ την καλεί ξανά, βλέπει τη Μελέκ με χειροπέδες ανάμεσα στους αστυνομικούς. Ο Μαχίρ θέλει να της πει όσα έχει στην καρδιά του αλλά δεν τα καταφέρνει. Καταφέρνει να της πει να μην επιτρέψει σε τίποτα να σκιάσει την ευτυχία τους. Στη συνέχεια, η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου, ξεσπά σε κλάματα. Η Ελίφ είναι στην αγκαλιά της. Ωστόσο, όταν γυρίζει το κεφάλι της, βλέπει την Κιγιμέτ να την κοιτάζει με μίσος. Η Φικρέτ δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο και η αγωνιώδης αναμονή συνεχίζεται μέχρι να μιλήσει ο δικαστής. Ο δικαστής πρόκειται να αναβάλει τη δίκη επειδή απουσιάζει η Φικρέτ. Όμως ξαφνικά ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ. Η Ντιλέκ, που είναι ένας από τους υπεύθυνους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης, αρχίζει να υπερασπίζεται τη Μελέκ. Το βίντεο που παρουσιάζει η δικηγόρος πείθει τον δικαστή. Η Μελέκ είναι ελεύθερη! Τα καλά νέα φτάνουν και στη φυλακή και στον θάλαμο αρχίζουν τις προετοιμασίες του αποχαιρετισμού. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ αντιμετωπίζει προβλήματα επειδή η Λεμάν έχει σκοπό να τη χωρίσει από τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ σοκάρεται από το ψέμα που είπε η Λεμάν ενώ ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος. Όταν η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βγαίνουν να πάρουν καθαρό αέρα, συναντούν τον Τουφάν και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Στην έπαυλη όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι χαρούμενοι με την εξέλιξη της δίκης. Η Κιγιμέτ είναι νευρική και λυπημένη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved