Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με... αμνησία στο «Πάρτι ζωής»!
Media

Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με... αμνησία στο «Πάρτι ζωής»!

Η Ελένη Ράντου δεν μπορεί να περιμένει για την προγραμματισμένη πρεμιέρα της και η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς περιμένουμε να την απολαύσουμε επί σκηνής!

Η Ελένη Ράντου επιστρέφει... με αμνησία τον χειμώνα (με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου) στο καλλιτεχνικό της σπίτι, στη μετά Covid-19 εποχή!


Μια συγκλονιστική ιστορία μεταξύ μνήμης και αμνησίας... κεντάει αριστουργηματικά η Ελένη Ράντου, σε ένα γλυκόπικρο «Πάρτι ζωής», σηματοδοτώντας την επιστροφή της στο Διάνα, ενώ ο Ανέστης Αζάς, μετά τον εμπνευσμένο θεατρικό «Μπακλαβά» του, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η αγαπητή ηθοποιός ξετυλίγει με χιούμορ και αλήθεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, αναζητώντας 5.000 λόγους που στη ζωή αυτή αξίζει να ζεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια επίκαιρη και σύγχρονη ιστορία που συμβαίνει στην Ελλάδα του 2022 μετά τις καραντίνες, τα εμβόλια και τις μάσκες. Οσο για την πιθανή επιστροφή της Ελένης Ράντου στην τηλεόραση, αυτή ναυάγησε. Ως γνωστόν, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε σε μία μεταφυσική κωμωδία 12 επεισοδίων, με τον τίτλο «Ζωή», στον Σκάι.

Τελικά το άγχος της για την επαναφορά της στο θέατρο την έκανε να
απορρίψει την πρόταση και τον ρόλο της θα πάρει η συνάδελφός της Μαρία Καβογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved