Happy Day: Πρώην συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή επιστρέφει τη νέα σεζόν (Photos)
Media

Happy Day: Πρώην συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή επιστρέφει τη νέα σεζόν (Photos)

Σταματίνα Τσιμτσιλή oλοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και επέστρεψε στο γραφείο. Η παρουσιάστρια είχε την πρώτη συνάντηση με την ομάδα του Happy Day

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από δύο φωτογραφίες, επιστρέφει στην εκπομπή πρώην συνεργάτης της!

Ο λόγος για τον συνεργάτη της, Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος μας ενημέρωνε για τα νέα του Χόλιγουντ, αλλά τον Δεκέμβριο του 2021 η συνεργασία τους σταμάτησε, καθώς ο δημοσιογράφος θα αναλάμβανε ένα άλλο πρότζεκτ στο Λος Άντζελες, όπως είχε ανακοινώσει.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι και πάλι δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το αποκάλυψε ο ίδιος!

Να σας θυμίσουμε ότι στο φινάλε της περασμένης σεζόν, είχε πει: «Θέλω να πω ότι το μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς! Γιατί εσείς μας επιλέγετε εδώ και δέκα χρόνια, εσείς μας βάζετε στο σπίτι σας, εσείς μας θέλετε για πρωινή σας παρέα. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Δεν μου αρέσει να μιλάω συχνά για νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή πέρσι πήρα τα συνολικά της σεζόν, είμαστε για ακόμη μια χρονιά έχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το team».

Oι διακοπές τελείωσαν και τα κεφάλια μέσα για την Σταματίνα και την ομάδα της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Σατσίδης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved