Άπιστος: Τζανσού Ντερέ: «Η Ασιγιά έχει μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων της, δεν είναι παρορμητική»
Media

Άπιστος: Τζανσού Ντερέ: «Η Ασιγιά έχει μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων της, δεν είναι παρορμητική»

Πρωταγωνίστρια με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της,η Τζανσού Ντερέ επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον «Άπιστο», μια σειρά που προκάλεσε πάταγο στην Τουρκία.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά απέκτησε φανατικό κοινό, οι οποίοι και την παρακολουθούν συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Η Τζανσού Ντερέ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "7 μέρες Tv" και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά "Άπιστος".

Η σειρά είναι μια διασκευή του δράματος του BBC «Doctor Foster». Όταν ήρθε το σενάριο στα χέρια σας, τι σκεφτήκατε; Παρακολουθήσατε το πρωτότυπο;
Μερικές φορές το να παρακολουθώ πρώτα το πρωτότυπο μιας σειράς που θα γίνει διασκευή ή τη διασκευασμένη της εκδοχή σε διάφορες χώρες σαν αυτές που έγιναν για
δικές μας δουλειές για εμένα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Εντέλει, μια διασκευή μεταφέρει τις συνθήκες μιας χώρας και μιας κοινωνίας.

Οι σεναριογράφοι εδώ έκαναν πολύ ωραία δουλειά. Περιγράφονται πολύ ρεαλιστικά τα συναισθήματα γύρω από το να απατάς και να σε απατούν. Και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτά τα συναισθήματα δεν περιγράφονται απλώς στο πλαίσιο των σχέσεων αντρών γυναικών, αλλά πάνω στο γενικότερο αίσθημα της εμπιστοσύνης, που είναι μια θεμελιώδης ανάγκη για τους ανθρώπους.

Ο τηλεθεατής βλέπει την Ασιγιά ως μια δυναμική γυναίκα. Εσείς πώς την ορίζετε;


Στα χέρια μου υπήρχε ένας χαρακτήρας καλά δουλεμένος, με εμπειρίες που βιώνουν πολλές γυναίκες, αλλά ανεξάρτητος. Το ότι ο χώρος εμπιστοσύνης ενός ανθρώπος ισοπεδώνεται μέσα σε μια σπγμή μπορεί να γίνει αιτία ώστε ο άνθρωπος αυτός να εξαγριωθεί και να κάνει πράγματα που έλεγε «δεν θα κάνω ποτέ». Η Ασιγιά κάνει πολλά από αυτά που περνούν από το μυαλό των γυναικών που έζησαν παρόμοιες ιστορίες, τα οποία φαντάστηκαν μεν, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να πραγματοποιήσουν.

Η ζωή της ως γιατρού είναι δομημένη πάνω στο να προχωρά στη δράση αφού κάνει
τη διάγνωση. Δεν είναι παρορμητική, έχει μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων της. Ένα
άλλο πολύτιμο στοιχείο που θεωρώ ότι έχει η σειρά είναι η έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι μια γυναίκα να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, η οποία όμως δίνεται πολύ εκλεπτυσμένα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved