Σασμός: Το φρικτό έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη και η δίψα για εκδίκηση
Media

Σασμός: Το φρικτό έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη και η δίψα για εκδίκηση

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας που θα παρακολουθήσουμε να εκτυλίσσεται από την επόμενη σεζόν στην αγαπημένη σειρά του Alpha. 

Ο Στέλιος Μάινας αναλαμβάνει δράση και μάλιστα έχει ήδη κάνει τα πρώτα γυρίσματα για τη σειρά την οποία αναμένουν με ανυπομονησία οι τηλεοπτικοί φαν.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ανιψιό της κυρά Ρηνιώς, ξάδελφο δηλαδή του Μάρκου Βρουλάκη που έφυγε από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη. Κάτι που ο Παύλος δεν συγχώρεσε ποτέ. Γι' αυτό και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει εκδίκηση για αυτό τον φόνο.

Όπως μαθαίνουμε, αυτό ήταν και το φρικτό έγκλημα που έκανε ο Παύλος Βρουλάκης. Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί στο κελί του ο Βασίλης Σταματάκης, κάτι που γνωρίζουν ο παπά Μιχάλης, η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Γι' αυτό και ο Παύλος Βρουλάκης εξαφανίστηκε πριν από 20 χρόνια και δεν πάτησε ποτέ ξανά το πόδι του στην Κρήτη. Μετά τον θάνατο του Πετρή αλλά και του Άγγελου -όπως φαίνεται από χέρι Σταματάκη- ο Παύλος δεν μπορεί να μένει στην αφάνεια. Και έτσι επιστρέφει...

Νέος κύκλος αίματος

Ο σκοπός της εμφάνισης του Παύλου Βρουλάκη δεν είναι άλλος από το να πάρει εκδίκηση για τους δύο ανιψιούς του που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή. Ο χαμός του Πετρή που παραμένει ατιμώρητος αφού ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή αλλά και το μυστήριο γύρω από τον φόνο του Άγγελου που βρέθηκε δολοφονημένος στο ιατρείο του στο τέλος της α' σεζόν της σειράς, αναγκάζουν τον Παύλο Βρουλάκη να αναλάβει δράση και να πάρει το αίμα της οικογένειάς του πίσω για τόσες απώλειες. Μόνο που άλλος ένας κύκλος αίματος ξεκινάει, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ρηνιώ να μην μπορούν να τον συγκρατήσουν για να μην κάνει κάτι σε μέλος της οικογένειας Σταματάκη.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved