Καινούργιου: Η ανάρτησή της λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν: «Ξανά μαζί. Μετρώ τις μέρες...»
Media

Καινούργιου: Η ανάρτησή της λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν: «Ξανά μαζί. Μετρώ τις μέρες...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, κατάφερε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει πιο ανανεωμένη από ποτέ για την απαιτητική τηλεοπτική σεζόν που έρχεται. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που εδώ και πολλά χρόνια, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που παρακολουθεί διαρκώς την εκπομπή της, αλλά και ενημερώνεται μέσα από αυτήν.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα μετά από πολλές ημέρες καλοκαιρινών διακοπών, μέσα στις οποίες και επισκέφθηκε πολλά μέρη της Ελλάδας, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτε να κρύψει την χαρά της, αλλά και την ανυπομονησία της για την έναρξη των εκπομπών για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Μάλιστα, όπως παρακολουθούμε και τις τελευταίες ώρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που βρισκόταν πέρσι μαζί της στο τηλεοπτικό πάνελ, φέτος δεν θα είναι εκεί.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει και παλι στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα και τους δυο, μιας και υπάρχει πολύ εκτίμηση μεταξύ τους και στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί για χρόνια και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, λίγες μόνο μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την φωτογραφιση για την νέα σεζόν της εκπομπής της στο Instagram και μάλιστα στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

"Ξανα …ΜΑΖΙ 😉🫶🏼μετράω τις μέρες για την πρεμιέρα μας, ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε! Μου έλειψε τόσο πολύ η πρωινή μας καλημέρα και όλα όσα μοιραζόμαστε καθημερινά!
Όλη η ομάδα, super ανανεωμένη, πετοιμάζουμε πολλά και ωραία για να ειμαστε κ φέτος η πρωινή σας παρέα …
Μου λείψατε …σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για …ΟΛΑ ! 😉 (ξέρετε εσείς …)
Soon…"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved