Σκορδά: Η πρώτη ανάρτηση από τα γραφεία του ΣΚΑΪ με τη νέα της ομάδα- Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της!
Media

Σκορδά: Η πρώτη ανάρτηση από τα γραφεία του ΣΚΑΪ με τη νέα της ομάδα- Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της!

Η Φαίη Σκορδά, σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια νιώθει πανέτοιμη για αυτό το νέο ξεκίνημα, μιας και ήταν μια αλλαγή που την ανανέωσε πλήρως. 

Την παρουσιάστρια είχαμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια ενώ φέτος, το σκηνικό δείχνει να αλλάζει εντελώς, μιας και η ίδια βρίσκεται πλέον με δική της ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ και σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα.

Η Φαίη Σκορδά, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 ύστερα από τόσα χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει με την πρόταση του ΣΚΑΪ για νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε πολύ χαρούμενη και πανέτοιμη για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα της, ενώ όπως ανέφεραν και πηγές τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ήδη από νωρίς είχε κλείσει τους συνεργάτες, που θα την πλαισίωναν τόσο στο πλατό, όσο και στην γενικότερη συνεργασία και στον συντονισμό για την έναρξη της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά, όπως είδαμε, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και με το παραπάνω ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της, μιας και βρίσκεται στο κανάλι του Παλαιού Φαλήρου, για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της εκπομπής. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα γραφεία του ΣΚΑΪ με τους νέους της συνεργάτες!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100