Elif: Η Λεμάν κατηγορεί τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας του Σαφάκ
Media

Elif: Η Λεμάν κατηγορεί τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας του Σαφάκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Μελέκ λέει στον Κερέμ ότι ανέλυσε τα φάρμακα, που λαμβάνει η Ματσιντέ σε ένα εργαστήριο. Ο Κερέμ δεν είναι πια καχύποπτος απέναντι στη Μελέκ και προσπαθεί να πάρει τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Η Άσλι εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ψυχρά στον Κερέμ και εκείνος της ζητάει συγγνώμη, λέγοντάς της ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν δικό του λάθος. Εν τω μεταξύ, η Χιουμεϊρά ανακαλύπτει το ματωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ και την υποψιάζεται.

Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία αλλά ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ που τον προσκαλεί για δείπνο τα αλλάζει όλα. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν από το παράθυρο και αποθαρρύνεται, χάνοντας την όρεξή του, με αποτέλεσμα η Λεμάν να κατηγορήσει τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας και το πεσμένο ηθικό του Σαφάκ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Οι κρατούμενες στην πτέρυγα της Μελέκ οργανώνουν μια μικρή γιορτή επειδή θα αποφυλακιστεί. Το επόμενο πρωί η Μελέκ αποφυλακίζεται και ο Μαχίρ με την Ασλί συναντούν τη Μελέκ μπροστά στη φυλακή και την πηγαίνουν στο σπίτι της.

Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κερέμ λέει ότι την πάει εκείνος και όλοι μένουν έκπληκτοι αλλά χαίρονται με την αλλαγή του.

Η Μελέκ και η Ελίφ αγκαλιάζουν η μία στην άλλη και είναι τόσο χαρούμενες. Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν και τις προσπάθειές του.

Όμως ο Κερέμ εκνευρίζεται από την παρουσία του στο σπίτι της Ασλί και της Μελέκ. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος στη Μελέκ γιατί νιώθει ένοχος για όσα έκανε και είπε εναντίον της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved