Χαρές στον Σασμό: Ο «Τάσος» βάφτισε τον γιο του κι η τηλεοπτική «κόρη» του Ευγενία Σαμαρά ήταν εκεί!
Media

Χαρές στον Σασμό: Ο «Τάσος» βάφτισε τον γιο του κι η τηλεοπτική «κόρη» του Ευγενία Σαμαρά ήταν εκεί!

 Χαρές και βαφτίσια στον Σασμό μιας και ο Τάσος, τηλεοπτικός πατέρας της Ευγενίας Σαμαρά που υποδύεται τη Στέλλα στη σειρά βάφτισε τον γιο του που είναι μόλις εννέα μηνών!

Ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός με τη σύζυγό του βάφτισαν τον γιο τους στην Πεντέλη και εκείνος είχε κοντά του και την τηλεοπτική οικογένειά του αφού εκτός από την Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται τη δικηγόρο κόρη του το παρών έδωσε και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η τηλεοπτική του σύζυγος δηλαδή.

Η βάφτιση έγινε απόγευμα και όλη η οικογένεια, τηλεοπτική και πραγματική, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό για αναμνηστικά στιγμιότυπα.

Μάλιστα ο μικρούλης ο οποίος πήρε τα ονόματα Ηλίας-Κωνσταντίνος σε μία πολύ λιτή τελετή, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της τηλεοπτικής Στέλλας με την Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται να γράφει σε ανάρτησή της: «Του μπαμπά μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από τους συντελεστές της σειράς που ανυπομονούμε για τον β' κύκλο, έχουν δεθεί πολύ μεταξύ τους και ιδιαίτερα η οικογένεια του τηλεοπτικού «Τάσου» μιας και ταιριάζουν πολύ οι χημείες των τριών ηθοποιών. Άλλωστε, Σαμαρά, Γιαννουδάκη και Σαραφιανός έχουν συνήθως τις ίδιες σκηνές στα γυρίσματα και τις απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Να επισημάνουμε δε πως έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τους τρεις τους και όλοι τους δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς ώστε να είναι τα επεισόδια έτοιμα στην ώρα τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved