Elif: Μια είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ, αναστατώνει τη Χουμεϊρά
Media

Elif: Μια είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ, αναστατώνει τη Χουμεϊρά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα στη σειρά του Star,Elif.

Μια είδηση ​​στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ, αναστατώνει τη Χουμεϊρά. Η κοπέλα πιστεύει όσα διαβάζει και ξεσπάει σε κλάματα νιώθοντας μεγάλο θυμό. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του Λεβέντ και εκείνος ανησυχεί. Η Ελίφ και η Μελέκ περνούν λίγο χρόνο μαζί ευτυχισμένες.

Η Μελέκ ανησυχεί μήπως Η Κιγιμέτ τα βάλει ξανά μαζί της ή με τη Ματσιντέ. Μαθαίνει ότι η Ελίφ είδε ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο της Κιγιμέτ. Ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Φικρέτ δολοφονήθηκε στο δάσος. Θυμάται το ματωμένο πουκάμισο και υποπτεύεται ότι η Κιγιμέτ σκότωσε τη Φικρέτ. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν σίγουρος για αυτό και εξαιρετικά σοκαρισμένος.

Ρωτάει τη μητέρα του σχετικά αλλά η Κιγιμέτ αρνείται έντονα τα πάντα. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βρει αυτό το ματωμένο πουκάμισο. Η μοίρα του ματωμένου πουκάμισου βρίσκεται στα χέρια της Γκιουλσούμ γιατί είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των ρούχων στην έπαυλη.

Η Ματσιντέ προσκαλεί τη Mελέκ, την Ελίφ και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο προκειμένου να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στη Μελέκ και την Κιγιμέτ. Η Ασλί δεν θέλει να έρθει γιατί φοβάται την Κιγιμέτ. Αντίθετα, η Μελέκ δεν φοβάται καθόλου και θέλει ακόμη και να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, η Ασλί αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και εκείνη για να μην αφήσει μόνη τη Μελέκ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved