Πρωινή ζώνη: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν- Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα!
Media

Πρωινή ζώνη: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν- Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει και η αλήθεια είναι πως φέτος, η ψυχαγωγία είναι εκείνο που πρωταγωνιστεί με πολλές αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες εκπομπές, αλλά και στην προσθήκη καινούργιων. 

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική από ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Εξαίρεση δεν αποτελεί η καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη μιας και είχαμε μεταγραφές που συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα αλλά και κάποιους που έμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους. Ας δούμε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται ο χάρτης...

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα μας παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά κανάλια φέτος σε μία σεζόν που κάνει πρεμιέρα σε μόλις λίγες ώρες από τώρα...

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1, καθημερινά στις 09.50, θα... σερβίρει, ακόμη μία σεζόν, στους τηλεθεατές το πιο απολαυστικό «Πρωίνό». Η εκπομπή, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, θα έχει φέτος πολλές αλλαγές τόσο στη σκαλέτα όσο και στα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν. Τα στελέχη του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, έψαχναν το ιδανικό πρόσωπο για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην παρουσίαση της εκπομπής. Και αυτό το βρήκαν στη Δούκισσα Νομικού, η οποία επιστρέφει στην πρωινή ζωνή ύστερα από χρόνια, σύμφωνα και με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Στο πάνελ του «Πρωινού», ακόμη μία σεζόν, θα βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ στην παρέα προστίθεται και η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα. Πιστή στη θέση της παραμένει η Λίτσα Πατέρα, η οποία καθημερινά θα δίνει τις έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις της στο τηλεοπτικό κοινό.

MEGA

Την επιτυχημένη συνταγή ακολουθεί και τη νέα χρονιά το Μεγάλο Κανάλι.
Καθημερινά στις 08.15, η Ελεόνώρα Μελέτη και η τηλεοπτική της παρέα θα μας λένε την πιο «ΜΕGA Καλημέρα». Πιστοί στο πόστο τους παραμένουν ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, ενώ μετά την αποχώρηση της Φλωρίντας Πετρουτσέλι εντάσσεται στο πάνελ ή Άννα Ζηρδέλη.

Η εκπομπή θα προβάλλει αποκλειστικές συνεντεύξεις και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή σόουμπιζ. Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα παίρνει η εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Για τρίτη σεζόν, η Δανάη Μπάρκα, με την ίδια χαρούμενη διάθεση και θετική ενέργεια, θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές. Δίπλα της θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη, που θα δίνει καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις της για
τα 12 ζώδια.

ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει ακάθεκτη στην πρωινή ζώνη του σταθμού, παρουσιάζοντας καθημερινά στις 07.45 την επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή «Happy
Day στον Alpha». Η παρουσιάστρια επιστρέφει στους δέκτες μας έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της τηλεοπτική παρέα, που απαρτίζεται
από τους Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου. Η θεματολογία παραμένει η ίδια με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, λάιφσταϊλ νέα από την εγχώρια και διεθνή σόουμπιζ, επικαιρότητα και ενημέρωση.

Πρεμιέρα στις 10.00 και η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλαγές θα υπάρξουν στο πάνελ, καθώς είναι γεγονός πλέον ότι στο πλάι της θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ ο Αντρέας Μικρούτσικος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Η πιο... σούπερ παρέα θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές με ρεπορτάζ, χιούμορ και αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον χώρο της σόουμπιζ.

STAR

Οι ιθύνοντες του STAR, έπειτα από αρκετή σκέψη, κατέληξαν στα πρόσωπα που
θέλουν να παρουσιάσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star». Ο
λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι
και στην τηλεόραση.

Καθημερινά θα υποδέχονται καθημερινά τους τηλεθεατές από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση που θα το έκαναν και στο σαλόνι του σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, ειλικρίνεια, χαλαρότατα και αισιοδοξία. Η ομάδα της εκπομπής απαρτίζεται από πρόσωπα-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, τη Μαίρη Αργυριάδου, τη Λιλή Πυράκη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και την ηθοποιό Ελένη Καστάνη, ενώ πιστή στη θέση της παραμένει η αστρολόγος Άση Μπήλιου ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΣΚΑΪ

Έπειτα από εννέα χρόνια, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της ζωή. Αναμφισβήτητα, η μεταγραφή της συζητήθηκε όσο λίγες και από τη νέα χρονιά η παρουσιάστρια θα μας λέει την πιο γλυκιά καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή θα προβάλλεται για δύο ώρες. Συγκεκριμένα, 10.00 με 12.00. Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ αυτές τις ημέρες στελεχώνεται και η ομάδα της εκπομπής.

OPEN

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές την περσινή χρονιά και για αυτόν τον λόγο ο σταθμός προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της. Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρεμιέρα της, στις 09.50, και έδωσε το πρώτο της ραντεβού για τη φετινή χρονιά με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Στο πλευρό της παραμένει η ίδια ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος, η Αθηνά Αφαλίδου και η Μαρία Αντωνά, ενώ στην ομάδα προστίθεται και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Όλοι μαζί, με χαρούμενη διάθεση, θα μας μεταφέρουν τα τηλεοπτικά νέα και τις ειδήσεις από τον κόσμο της σόουμπιζ.

EPT 1

Στις επάλξεις βρίσκονται οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς αυτή την
περίοδο εξετάζουν με προσοχή τις προτάσεις που έχουν για να εντάξουν στο
πρόγραμμά τους μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται
10.00-12.00.

Η οριστική απόφαση για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο τιμόνι της
παρουσίασης αναμένεται να πορθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστεροι είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved