Μαρίνα Ασλάνογλου: Η επιστροφή στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια και η νέα σειρά στην ΕΡΤ1!
Media

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η επιστροφή στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια και η νέα σειρά στην ΕΡΤ1!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 "Κάνε ότι κοιμάσαι", αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που αν και απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση, την έχουμε λατρέψει μέσα από το θέατρο.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Tv Τύπος και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για όλους και για όλα, αλλά και για τον ρόλο της στη νέα σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" της ΕΡΤ1. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση δυναμικά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτό!

Τι θα δούμε στη νεα σειρά της ΕΡΤ1;

Αρχικά, είναι πολύ ευχάριστο το ότι η ΕΡΤ έχα μπα δυνατά στο παιχνίδι της μυθοπλασίας. Μιλάμε για πολύ προσεγμένες δουλειές, με εξαιρετικούς συντελεστές. Η δική μας η σειρά μού κίνησε το ενδιαφέρον. Οταν με κάλεσε ο Σπύρος Παπαδοπούλας, κάτι μου έκανε «κλικ». Απείχα πολλά χρόνια από την τηλεόραση, αλλά η πρόταση ήταν εξαιρετική. Η σειρά είναι αστυνομικό θρίλερ, θίγει αρκετά θέματα, όπως αυτό το bullying. Ο Σπύρος υποδύεται έναν καθηγητή υπόδειγμα, που όλοι θα ήθελαν, σε δυτική συνοικία, όπου υπάρχουν συμμορίες παιδικές. Προσπαθεί να καθοδηγήσα ουσιαστικά παιδιά, θα υπάρχουν πολλές ανατροπές. Εγώ είμαι η σύζυγος του Σπύρου, με ένα περίεργο παρελθόν, που ο άντρας μου το μαθαίνει στην πορεία και πέφτει από τα σύννεφα... Είναι μια γυναίκα περίεργη, που ζει σε παράλληλο σύμπαν.


Σε αγχώνει κάτι ως προς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα;
Με νοιάζει να είμαι όσο καλύτερη μπορώ, αυτό με αγχώνα. Οι συντελεστές είναι
έμποροι, ξέρω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Γιατί απείχες τόσα χρόνια από την τηλεόραση;
14 στον αριθμό να πω σε αυτό το σημείο. Είχα κάνα, βέβαια, το «Durrells», την αγγλική σαρά. Στην Ελλάδα αναι πολλά τα χρόνια που απείχα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Πιστεύω ότι δεν γίνονται όλα παράλληλα, θα είσαι κουρασμένος και κάπου δεν θα αποδώσεις. Δεν θέλω να το κάνω αυτό.

Προτιμώ να είμαι σε ένα πράγμα αφοσιωμένη. Υπάρχει και προσωπική ζωή. Δεν θέλω να αγχώνομαι, θέλω ό,τι κάνω να το κάνω ολοκληρωτικά και σωστά, θέλω να είμαι ήρεμη, να μη σκέφτομαι το μετά. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν θέλω να με αγχώνει, είμαι τυχερή που κάτι που αγαπώ το κάνω και επάγγελμα. Σε αυτό θέλω να είμαι με καθαρό μυαλό και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να αλλάξεις απόφαση;
Το ότι η σαρά είναι στην ΕΡΤ, το ότι με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εκτιμώ πολύ τον σκηνοθέτη μας, τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, αλλά και τον συγγραφέα-σεναριογράφο, τον Γιάννη Σκαραγκά, που είναι πολυβραβευμένος. Ηταν όλα μια εξαιρετική συγκυρία. Για εμένα παίζει ρόλο η συνεργασία, οι άνθρωποι. Αν δεν έχεις καλούς συντελεστές να θέλεις να πας να δουλέψεις μαζί τους, τι να το κάνεις...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved