Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν θέλω να γίνω η μαμά που αφήνει το παιδί της με το τάμπλετ»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν θέλω να γίνω η μαμά που αφήνει το παιδί της με το τάμπλετ»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα. 

Αν έπρεπε μόνο με Λίγες Λέξεις να την περιγράφεις, σίγουρα θα την έλεγες «ταλαντούχα, γεμάτη φως στην ψυχή και την καρδιά».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι διαφορετική και σπάνια. Απενοχοποιημένη από καθετί που την αγχώνει και τη φορτίζει, με έναν καλό λόγο για όλους, επαγγελματίας και υπέροχη μητέρα, μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», αλλά και για την προσωπική της ζωή...

Η σειρά, όπως προανέφερες, πραγματεύεται και το Θέμα του bullying. Ποια είναι η γνώμη σου;

Έχει ξεφύγει η κατάσταση, άδικά με τα social media, που ό,τι κι αν γίνει το δημοσιοποιούν. Ολα ξεκινούν από την οικογένεια, τον κεντρικό πυρήνα. Το θέμα
είναι εμείς οι γονείς πώς θα διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα των παιδιών μας. Και ο δικός μου ο γιος είναι 4,5 ετών, αλλά έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα πάντα. Τα παιδιά είναι σαν τα σφουγγάρια... Αν βλέπουν τους γονείς να φωνάζουν, να σπάνε, θα το κάνουν κι εκείνα, θα έχουν μια μιμητική συμπεριφορά. Πρέπει να μιλάμε στα παιδιά μας, να τους λέμε ότι δεν πρέπει να κρατούν κρυφά τα όσα βιώνουν.

Εσύ πώς συμπεριφέρεσαι στον μικρό;

Εγώ δεν αντιμετώπισα ποιέ τον γιο μου ως μωρό, του μίλαγα σαν να ήταν ενήλικας. Προσπαθώ το παιδί να μην είναι μπροστά σε καμία διαφωνία. Πρέπει το παιδί να είναι ήρεμο, γιατί καταλαβαίνει τα πάντα.

Πόσο σου άλλαξε ο γιος σου τη ζωή;
Το παιδί έγινε η Βασική μου προτεραιότητα. Το πρόγραμμά του, πόσες ώρες θα τον δω, είναι συνεχώς στο μυαλό μου. Θέλω με το παιδί μου να περνώ παραγωγικό χρόνο. Δεν θέλω να είμαι η μαμά που αφήνει το παιδί της στο τάμπλετ που είναι μέσα στο σπίτι συνεχώς. αλλά δεν ασχολείται μαζ του παραγωγικά. Εγώ αυτό προσέχω, αυτό προσπαθώ. Τα τελευταία δύο χρόνια, που δεν είχαμε θέατρο λόγω του κορονοϊού, πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Ηταν τα πιο τρυφερά χρόνια και είμαι πολύ γεμάτη
και χορτάτη που τον έζισα. Εχει αλλάξει, πάντως, το πρόγραμμά μου, αρχικά ο ύπνος μου. Δεν έχεις την ελευθερία τού να είσαι με τον σύντροφό σου και να πεις το βράδυ
«πάμε μια βόλτα». Η ζωή είναι τόσο διαφορετική, αλλά έχει τόση συγκίνηση και χαρές που ξεχνάς τα πάντα. Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν. Εχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη!

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που έπρεπε να συνδυάσεις τη μητρότητα και τη δουλειά;
Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά τον πρώτο καιρό, που φεύγεις από το μαιευτήριο και έρχεσαι με ένα μωρό στο σπίτι, λες «τώρα τι κάνω;». Φοβάσαι, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα. Αυτό που προσπαθήσαμε με τον άντρα μου είναι να προσαρμοστεί το παιδί σ’ εμάς και όχι εμείς στο παιδί. Μπορείτο παιδί να κοιμηθεί στο καρότσι μία-δύο φορές, αν η μαμά με τον μπαμπά είναι έξω για ένα κρασάκι! Χαίρομαι την κάθε στιγμή, γιατί σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και θα του λέω «έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι» και δεν θα θέλει.


Εχεις ανεβάσει φωτογραφία του στα social media;
Δεν το κρύβω το παιδί μου, αλλά δεν έχω κάνει post να φαίνεται το προσωπάκι του. Πάντως, είναι ίδιος μ’ εμένα.


Πώς τα πας με τον χρόνο που περνά;
Ο χρόνος που περνά μου δίνει εμπειρία, όμορφες στιγμές, με κάνει πιο δυνατή, με κάνει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν με νοιάζει η ηλικία μου, δεν με νοιάζουν οι ρυτίδες. Είμαι γεμάτη, καλά και δεν φοβάμαι τίποτα. Τον εκτιμώ τον χρόνο, δεν τον αγοράζεις, δεν τον σταματάς, μπορείς να τον εκμεταλλευτείς ουσιαστικά!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved