Μπαξεβάνη- Ασλάνογλου- Κολιανδρή: Με ρόλους- κλειδί στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Media

Μπαξεβάνη- Ασλάνογλου- Κολιανδρή: Με ρόλους- κλειδί στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η ΕΡΤ 1, από τη νέα σεζόν πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα δραματική σειρά με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι» και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Η ΕΡΤ 1, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, ετοιμάζει μία νέα δραματική σειρά, που φέρει τον τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές προχωρούν με γοργό ρυθμό στη στελέχωση του καστ, ενώ, ταυτόχρονα, αναζητούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΜYtv, πρόσφατα, σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και την κρατική τηλεόραση ήρθαν τρεις πολύ αγαπημένες ηθοποιοί. Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου και η Έμιλυ Κολιανδρή, οι οποίες πρόκειται να κρατήσουν τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους-κλειδί στη συγκλονιστική ιστορία που πραγματεύεται αυτή η σειρά. Όσον αφορά την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία βρισκόταν σε συζητήσεις, δεν ήρθε σε κάποια συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν καθηγητή λυκείου, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μια υπόθεση «revenge porn», με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών για λόγους εκδίκησης. Η σειρά αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Διβάστε επίσης:

Στην ΕΡΤ 1 ο Πάνος Κοκκινόπουλος;

«Φλόγα και άνεμος»: Ο έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης «ζωντανεύει» στην ΕΡΤ 1

Είναι επίσημο: Τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά έρχονται στην ΕΡΤ1

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved