Άπιστος: Βολκάν και Ντερίν σε πόλεμο για την επιμέλεια της Ζεϊνέπ!
Media

Άπιστος: Βολκάν και Ντερίν σε πόλεμο για την επιμέλεια της Ζεϊνέπ!

Άπιστος: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, με τον Βολκάν και την Ντερίν να "πολεμούν" μετά το διαζύγιό τους για την επιμέλεια της Ζεϊνέπ!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά. Και δεν πέφτει έξω, αφού ένα βράδυ εκείνοε ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη και τη φιλάει. Ομως ο Βολκάν πόυ την παρακολουθεί συγκλονίζεται από το φιλί τους και μεθάει. Το επόμενο πρωί ο Σελτζούκ τον βρίσκει και τον γυρίζει σπίτι και εκείνοε μεθυσμένος και με κλάματα λέει στην Ντερίν: «Η Ασιγιά φίλησε αυτόν τον άντρα» και εκείνη ενθουσιάζεται αφού πιστεύει ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλους για τα καλά.

Η Ασιγιά συνεχίζει να κρατά αμυντική στάση απέναντι στον Αράς και η Ντεριά την προτρέπει να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ. «Πληγώθηκες πολύ από τον Βολκάν και είναι λογικό να φοβάσαι, όμως δοκίμασε να ανοίξεις την καρδιά σου ξανά», την προτρέπει και η Ασιγιά ανησυχεί: «Δεν ξέρω τίποτα για εκείνον! Και κυρίως δεν ξέρει ,ούτε ο ίδιος ποιος είναι».

Ομως, η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς, με την προϋπόθεση να της λέει πάντα την αλήθεια,
ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του. Στο πάρτι για το μωρό της Μπαχάρ εμφανίζονται πιασμένοι από το χέρι και όλοι χαίρονται εκτός από τον Βολκάν που είναι έτοιμος να εκραγεί από τον θυμό του. Η Ντερίν από τη χαρά της σηκώνεται όρθια και λέει σε όλους: «Εκπληξη! Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το βράδυ για να σας πω ότι περπατάω ξανά». Και ο Βολκάν της απαντάει: «Κι εγώ σου έχω μια έκπληξη: Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε». Η σκηνή κάνει flashback όταν η Μπαχάρ μην αντέχοντας άλλο να έχει αυτό το βάρος, του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη γυναίκα του. Η Ντερίν δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει τον Βολκάν και τρέχει πίσω του και τον
παρακαλάει. Εκείνοε μαζεύει τα πράγματά του και της φωνάζει: «Μου έλεγες τόσο καιρό ψέματα! Εχω ήδη έτοιμη την αίτηση διαζυγιου», της λέει και φεύγει από το σπίτι.

Απέξω βρίσκεται η οικογένεια της και ο Χαλούκ προσπαθεί να μάθει ό, τι συμβαίνει. Ο Βολκάν του λέει: «Η κόρη σου περπατάει από την πρώτη στιγμή και όλο αυτό το θέατρο το έπαιξε για να μείνω κοντά της. Το ήξεραν και η γυναίκα σου και ο γαμπρός σου, αλλά την κάλυπταν». Εκείνος θυμώνει μαζί τους αλλά και με την κόρη του.

Η γυναίκα του Aράς επιστρέφει!

Ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα! Την ίδια ώρα, ενώ ο Βολκάν δείχνει στον Αλί το νέο του σπίτι που αγόρασε πολύ κοντά στο δικό του με τη μητέρα του, στη συνέχεια συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς όχι πια στο πλαίσιο γιατρού και ασθενή αλλά ως ζευγάρι και γίνεται έξαλλος και με τους δύο. Την ίδια ώρα, η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό προς αναζήτησή του. Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο είναι η Ντερίν, η οποία τους γνωρίζει και τους δύο από το Λονδίνο, όμως δεν θέλει καθόλου να τη βοηθήσει να τον βρει. «Τον ψάχνω παντού, έχει εξαφανιστεί, αναρωτιέμαι αν τον έχεις δει κάπου», ρωτάει η Λείλά την Ντερίν και εκείνη κάνει την ανήξερη: «Είμαι σίγουρη ότι θα τον βρεις! θα ρωτήσω κι εγώ τους κοινούς μας φίλους μήπως ξέρει κανείς κάτι». Στο μεταξύ, η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από την Ντερίν. Η Ασιγιά αποκαλύπτει στην Ντεριά ότι ο Αράς άρχισε να θυμάται μια άλλη γυναίκα στη ζωή του, ενώ παράλληλα εκείνος συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί κάνει πως δεν τον ξέρει.

Η Μπαχάρ έχει κάποιους πόνους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο και αμέσως κοντά της σπεύδει και ο Μελίχ. Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά
την πλήρη κηδεμονία της κόρης του: «Είμαι εντάξει με τους όρους του διαζύγίου, αλλά
θέλω κάτι ακόμα: την επιμέλεια της Ζεϊνέπ». Η Ντερίν δεν μπορεί να πιστέψει αυτά
που ακούει, αλλά ο Βολκάν της λέει: «Είσαι ανίκανη να μεγαλώσεις τη Ζεϊνέπ. Εχεις
χάσει το μυαλό σου! θα πάρω το παιδί και θα φύγω». Ο Αλί μπλέκεται σε καβγάδες
συνεχώς και ξεσπάει στη μητέρα σου: «Ολοι σχολιάζουν εσένα και αυτόν τον άντρα που κυκλοφορείς! Βαρέθηκα πια να ακούω να λένε για εσένα! Φτάνει», της φωνάζει και ο Aράς τη στηρίζει. Η Λέιλα τους βλέπει και έξαλλη πάει να τον πλησιάσει, όταν ο Καντίρ την εμποδίζει. «Ποια είναι αυτή μαζί με τον άντρα μου;», ρωτάει και ο Βολκάν που το ακούει χαμογελάει!

Ασιγιά & Λείλά συναντιούνται


Ο Αράς συναντιέται με τη Λείλά και εκείνη προσπαθεί να τον κάνει να θυμηθεί δείχνοντας φωτογραφίεε από τον γάμο τους. Όμως μάταια! Δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο τον λόγο που την παράτησε και έφυγε. Κι αυτό γιατί τον είχε απατήσει. Ετσι τη διώχνει ξανά: «Ο γάμος μας έχει πια τελειώσει», της λέει και ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου μαζί τns προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Ομως ο Βολκάν που το
έχει πια μάθει, φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: «Είναι παντρεμένος! Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς, γι’ αυτό θέλω να σε προστατεύσω», ισχυρίζεται και της δείχνει τις εφημερίδες όπου είχαν θέμα τον γάμο του. Την ίδια ώρα και η Λείλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της.

Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση
του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει στο τέλος την κηδεμονία της κόρης τους. Η Ασιγιά θέλει να μείνει μόνη της να σκεφτεί και όταν επιστρέφει σπίτι βρίσκει τον Βολκάν και τον Αράς να καβγαδίζουν και εκείνη τους διώχνει. Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του. Εκείνος τρέχει να την εμποδίσει να φύγει, αλλά εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Στο
νοσοκομείο ο Βολκάν του επιτίθεται: «Τι της έκανες και έφτασε ως εδώ;», του λέει και ο Αράς του απαντάει: «Ο μόνος που ευθύνεται για την κατάστασή της είσαι εσύ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved