Εκτός υπηρεσίας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1
Media

Εκτός υπηρεσίας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Εκτός υπηρεσίας: Η νέα παραγωγή της J.K. Productions, είναι μια ανατρεπτική κωμωδία για αστυνομικούς που δεν έχουν «κακούς» να κυνηγήσουν!

Η ιστορία που σκαρφίστηκαν οι Μάκης Πιτταράς και Θωμάς Τσομπάνης, οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο του «Εκτός υπηρεσίας», είναι... όλα τα λεφτά. Σε ένα μικρό φιλήσυχο νησί, τα ποσοστά εγκληματικότητας βρίσκονται υπό το μηδέν.

Οι κάτοικοι των δύο χωριών, που στο παρελθόν χωρίζονταν από μια αιώνια έχθρα που δεν τους άφηνε να αγιάσουν, πλέον έχουν λύσει τις διαφορές τους και ζουν μονιασμένα και αγαπημένα χωρίς να επιτρέπουν σε τίποτα και σε κανένα να χαλάσει τη ζαχαρένια τους.

Να όμως τώρα που έρχονται τα Κεντρικά της Αστυνομίας να τους ταράξουν, αφού στέλνουν φιρμάνι πως το αστυνομικό τμήμα του νησιού, το πλέον άχρηστο σε όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας!

Τα όργανα που μέχρι πρότινος μπαινόβγαιναν στην υπηρεσία... εθιμοτυπικά, μιας που δεν υπήρχε κανένας λόγος για να επέμβουν κάπου, νιώθουν ξαφνικά σαν να τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!

Και μόνο στο ενδεχόμενο να βάλουν λουκέτο στο τμήμα τους και να μετατεθούν σε άλλες περιοχές, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στύβουν το μυαλό τους για να βρουν τη λύση. Και τη βρίσκουν, μόνο που είναι κομματάκι ανορθόδοξη.

Για να κρατήσουν τις θέσεις και την υπηρεσία τους ανοιχτή, θα πρέπει να τους δώσουν λόγο ύπαρξης. Κοινώς, θα αρχίσουν να σκηνοθετούν ψεύτικα εγκλήματα, ώστε να αποδείξουν στους ανωτέρους τους ότι δεν είναι απλώς χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι στην τοπική κοινωνία του νησιού!

Δεν φαντάζονται φυσικά ότι με αυτό το «αθώο» ψέμα τους θα πυροδοτήσουν κόντρες και έριδες που παρέμεναν για χρόνια κρυμμένες και πως οι ζωές των μέχρι πρότινος φιλήσυχων κατοίκων θα έρθουν τούμπα από τη μια στιγμή στην άλλη!

Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων...

Πάνω σε αυτές τις τελείως ανατρεπτικές βάσεις θα χτιστεί σιγά σιγά η κωμωδία που σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς και ο ίδιος μαζί με τους πρωταγωνιστές του «Εκτός υπηρεσίας» έχουν πιάσει δουλειά εδώ και αρκετό καιρό.

Στα τέλη Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς και συνεχίστηκαν μέσα στον Αύγουστο, με την καθιερωμένη διακοπή γύρω από τη γιορτή της Παναγίας. Το χρονοδιάγραμμα είναι εντατικό, καθώς θα πρέπει στις αρχές της σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, να υπάρχουν ήδη αρκετά έτοιμα επεισόδια, ώστε να τηρηθεί με συνέπεια ο προγραμματισμός.

Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να προβάλλει τις δύο νέες κωμωδίες του, το «Εκτός υπηρεσίας» αλλά και το «Ποιος Παπαδόπουλος;» από δύο φορές την εβδομάδα και η παραγωγή... τρέχει! Παρ’ όλες τις πιεστικές συνθήκες όμως, ηθοποιοί και συντελεστές έχουν βρει τη χημεία τους, έχουν συνηθίσει πια τους ρόλους τους και βαδίζουν ολοταχώς σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Αστυνομικοί και τοπικοί άρχοντες, απλοί πολίτες, ύποπτοι και αθώοι έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα και προσπαθούν κάθε μέρα να εφεύρουν μικρά, αθώα «εγκλήματα», που καταλήγουν σε ξεκαρδιστικά γέλια!

Οι πρωταγωνιστές σε... «υπηρεσία»

Τους βασικούς ρόλους στη σειρά ενσαρκώνουν οι Πόνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός και Κώστας Φιλίππογλου, πλαισιωμένοι από τους Αλέξη Βιδαλάκη, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Γιώργο Τζαβάρα, Γιάννη Κοκιασμένο, Ιωσήφ Ιωσηφίδη, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννη Γιαννούλη, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρή Σκυφτούλη, Θανάση Ζερίτη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη και Άννα Κλάδη. Στο ρόλο του Σωκράτη θα δούμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και σε αυτόν της Μπόμπας την Αλίκη Αλεξανδράκη.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved