Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια – Γέλιο, γεννητούρια και πολλή… μουρμούρα
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια – Γέλιο, γεννητούρια και πολλή… μουρμούρα

Η μακροβιότερη κωμική σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, για δέκατη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Τα τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης υπόσχονται να χαρίσουν απίστευτο γέλιο στους τηλεθεατές, ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να μπλεχτούν στα πόδια τους προκαλώντας τους... μουρμούρα! Ας δούμε, όμως, τι Θα συμβεί στη ζωή τους τη νέα σεζόν.

ΜΗΝΑΣ - ΒΟΥΛΑ

Ο Μηνάς και π Βούλα θα περάσουν δύσκολες στιγμές μιας και ο ξά[1]δελφοςτου Μηνά απάτη Μυτιλήνη και νονός της κόρης τους, ο Βαγγέλης, δεν φεύγει από το σπίτι τους! Οι συνεχείς προσπάθειες που κάνει το ζευγάρι για να τον διώξει πέφτουν στο κενό.

Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης τούς μπλέ[1]κει διαρκώς σε μπελάδες και ο Μηνάς με τη Βούλα πρέπει να βρίσκουν τρόπους να τον ξελασπώνουν. Έτσι, όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει ιδιαίτερα το ζευγάρι.

Κάποια στιγμή, ο Μηνάς αποφασίζει να τον βοηθήσει, αλλά αυτό θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα τόσο στη δική του τη ζωή όσο και στης Βούλας. Από την άλλη, η τελευταία είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η φήμη της ως σεναριογράφος εκτοξεύεται και σύντομα θα αρχίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μηνά, ο οποίος αρχίζει την γκρίνια αλλά και τη... μουρμούρα!

ΗΛΙΑΣ – ΚΑΙΤΗ

Στον Πύργο, ο κυρ Ηλίας και η κυρα-Καίτη περνούν ακόμη μία κρίση στον γάμο τους. Αυτή τη φορά, αιτία είναι ο νέος ενοικιαστής, ο οποίος θα αρχίσει να φλερτάρει τη γυναίκα.

Παρόλο που εκείνη το αρνείται, ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι η παρουσία του ενοικιαστή στην καθημερινότητά τους αλλάζει την αγαπημένη του. Έτσι, ο άντρας παίρνει μια μοιραία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους.

ΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΕΛΗ

Η Βέλη και ο Άγγελος γίνονται γονείς! Βέβαια, όπως είναι φυσικό, ο ερχομός του μωρού αλλάζει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Οι δύο νέοι, έχοντας τη βοήθεια του Κανάτη, προσπαθούν να μεγαλώσουν το παιδί, ενώ μεγάλη βοήθεια προσφέρουν και οι δύο γιαγιάδες. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βέλη παθαίνει εμμονή με το παιδί και ανησυχεί για τα πάντα, με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια της υπομονής του Άγγελου!

ΜΠΑΜΠΗΣ - ΞΕΝΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η ζωή του Μπάμπη και της Ξένιας αλλά[1]ζει, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν παππούδες. Μάλιστα, η Σοφία θα φύγει από το σπίτι μιας και πάει να μείνει με τον Χάρη.

Το νεαρό ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του, αλλά τα πεθερικά θέλουν να έχουν λόγο σε όλα! Οι κόντρες και οι διαφωνίες, λοιπόν, δεν αργούν να έρθουν ανάμεσα στα συμπεθέρια. Μαζί, όμως, με τον ερχομό του μωρού έρχεται και... η κρίση μέσης ηλικίας με αποτέλεσμα η μουρμούρα να μην έχει τέλος.

Δείτε τη σχετική gallery:

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved