Elif: Ο Κερέμ λαμβάνει τις αναλύσεις από το εργαστήριο που έκανε η Μελέκ  και σοκάρεται
Media

Elif: Ο Κερέμ λαμβάνει τις αναλύσεις από το εργαστήριο που έκανε η Μελέκ και σοκάρεται

Τι θα δούμε σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ λαμβάνει τις αναλύσεις από το εργαστήριο που έκανε η Μελέκ και σοκάρεται, από αυτό που διαβάζει. Το λέει και στους άλλους και καταλαβαίνουν όλοι αμέσως ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος σε σχέση με τη Μελέκ.

Η Κιγιμέτ και η Ματσίντε πάνε στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ ενοχλείται πολύ από το γεγονός ότι η Kιγιμέτ έρχεται στο σπίτι της. Στο μεταξύ, πριν από όλα αυτά, ο Μαχίρ αντιμετωπίζει την Κιγιμέτ σχετικά με το παρελθόν, για το τι έκανε.

Η Kιγιμέτ αλλάζει επίσης το πουκάμισο, που έχει αίμα πάνω του, με ένα διαφορετικό πουκάμισο, όταν ακούει ότι ο Μαχίρ θα κάνει τεστ DNA στο πουκάμισο…

Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ για τον θάνατο της Φικρέτ. Η Κιγιμέτ θέλει να πάρει το ματωμένο πουκάμισο από το χέρι του Μαχίρ. Στην έπαυλη η Ελίφ και η Ματσιντέ συζητούν.

Ο Κερέμ και η Ασλί κοιτάζονται με την άκρη των ματιών τους. Η Μελέκ είναι σκεπτόμενη και πιεσμένη. Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση.

Ο Μαχίρ σοκάρεται όταν κοιτάζει τα αποτελέσματα. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Ο Μαχίρ θέλει να συναντηθεί με την Κιγιμέτ. Η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία.

Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση. Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην Κιγιμέτ και στο τέλος τα καταφέρνει. Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα. Βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της Χουμεϊρά με θλίψη.

Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ. Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να κοιμάται στο σαλόνι. Η Ζουλιντέ δεν το δέχεται και πηγαίνει στο δωμάτιο του Σαφάκ. Η Λέμαν θυμώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved