Media

Αποκαλυπτικός ο Δεληβοριάς: «Η γέννηση της κόρης μου, μου άλλαξε τη ζωή. Μπορώ να κάνω τα πάντα»

Gossip-tv Team

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή, τη μουσική, αλλά και τη νέα σειρά "Νούμερα" που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στην ΕΡΤ!

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος και έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίας και μάλιστα έχει και ένα μεγάλο φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο τραγουδιστής έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 "Τα Νούμερα", ενώ τόνισε και πόση διαφορά έχει η μουσική του παρελθόντος σε σχέση με τη σημερινή εποχή. Πολύ πιο συγκεκριμένα, κατά τη γνώμη του, πάντοτε υπήρχαν τραγούδια που ήταν άρτια και άλλα που δεν είχαν να δώσουν κάτι, ενώ τόνισε ότι πλέον ακόμα και η ίδια η κοινωνία είναι διαφορετική. Παράλληλα, εκμυστηρύτηκε ότι η γέννηση της κόρης του, του άλλαξε ριζικά τη ζωή του, μιας και πλέον πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα!

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Πότε έγιναν όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν την τελευταία δεκαετία που γεννήθηκε η μικρή. Μπορεί μεγαλώνοντας να αισθάνεσαι ότι πρέπει οτιδήποτε έμενε στη σκιά των φόβων ή απωθημένων, πρέπει να το κάνεις. Μου άλλαξε τη ζωή. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και περισσότερο ανικανοποίητο παιδί… Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved