Άννη Θεοχάρη: «Λατρεύω να με ντύνουν και να με χτενίζουν όπως τις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50»
Showbiz

Άννη Θεοχάρη: «Λατρεύω να με ντύνουν και να με χτενίζουν όπως τις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50»

Η Άννη Θεοχάρη θα βρίσκεται στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς αντέδρασε όταν της έγινε η πρόταση και τι να περιμένουμε.

Τα «Νούμερα» έρχονται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο. Τι να περιμένουμε;

Την πιο απίθανη, ανατρεπτική, σουρεαλιστική και τρελή κωμωδία, με τρομερούς γκεστ-έκπληξη και έναν Φοίβο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Πώς αντιδράσατε όταν ο Φοίβος Δεληβοριάς σας είπε την ιδέα του;

Ξετρελάθηκα και αισθάνθηκα ευγνώμων που θα μου δινόταν η ευκαιρία να συμμετέχω. Τα «Νούμερα» είναι μια σειρά καταστάσεων που πιστεύω θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές, όπως ενθουσιαζόμαστε εμείς κάθε φορά που διαβάζουμε τα σενάρια. Νομίζω -και συγχωρήστε μου την υπερβολή- ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση.

Είναι αλλοπρόσαλλος αυτός ο θίασος;

Οι χαρακτήρες του θιάσου είναι ο ένας πιο θεόμουρλος από τον άλλο! Ολοι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι πραγματικά σπουδαίοι και η ομάδα που έφτιαξε ο Φοίβος μαζί και με τον σκηνοθέτη μας, τον Γρήγορη Καραντινάκη, έχει ήδη γίνει μια μεγάλη παρέα και περνάμε φανταστικά.

Πώς είναι αυτό το ταξίδι που κάνετε στα χρόνια του Αττίκ;

Τα «Νούμερα» είναι ένα πολύ σύγχρονο σύμπαν, με vintage αισθητική. Η «Μάντρα» του Αττίκ, λοιπόν, αναβιώνει με μια σύγχρονη ματιά, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που γυρνάμε και στο παρελθόν. Εγώ προσωπικά λατρεύω τα τραγούδια του Αττίκ και κυρίως λατρεύω να με ντύνουν και να με χτενίζουν όπως τις δεκαετίες του ’40 και του '50.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved