Media

H αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους: «Έχω απωθημένο να συνεργαστώ με ορισμένους καλλιτέχνες»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός κάνοντας λόγο για την καριέρα του, τους καλλιτέχνες που θα ήθελε να συνεργαστεί, αλλά και για την εκπομπή του "Ένα τραγούδι ακόμα"

Είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικοσυνθέτες, του οποίου τα τραγούδια του μας έχουν συντροφεύσει σε πολλές στιγμές της ζωής μας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Open Weekned" και μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της. Ο μουσικόσυνθέτης έκανε λόγο αρχικά για την πρεμιέρα του στο OPEN με την εκπομπή "Ένα Τραγούδι Ακόμα", η οποία θα έχει ένα πολύ σπουδαίο αφιέρωμα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η μουσική εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μόνο μέρες, με αφιέρωμα στην Μικρασιατική καταστροφή, με τον Πέτρο Γαϊτάνο, τη Μαριώ, τον Μπάμπη Τσέρτο και τον Μάνο Πυροβολάκη, την Σεμίνα Γαβαλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε λόγο και για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αποκάλυψε και με ποιούς καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

"Τα νούμερα είναι κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί. Και το λέω γιατί και εγώ πέρσι έκανα εκπομπή και δεν πήγε και τόσο πολύ καλά. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύεις τόσο πολύ για μια εκπομπή και στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι το 3 με 4 τα εκατό. Εμένα η δουλειά μου είναι μουσικοσυνθέτης. Το πρώτο πράγμα που λέω στους μαθητές μου είναι ότι μια επιτυχία ποτέ δεν μπορείς να την γνωρίζεις. Παραδείγματος χάρη αν γράψεις ένα τραγούδι, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις και την επιτυχία του, αν κάνει. Δεν θεωρώ ότι έχω πιάσει τον παλμό του κόσμου, αλλά προσπαθώ να είμαι αληθινός και να βγάζω τον εαυτό μου μέσα από τα τραγούδια μου.

«Υπάρχουν φωνές που θέλω να συνεργαστώ. Φέτος για πρώτη φορά συνεργάζομαι με την Ελένη Βιτάλη. Είναι μια φωνή που έχει κατέβει από τον ουρανό... Έχω απωθημένο να συνεργαστώ με συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Μητροπάνο..."

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την συνέντευξή του

Επίσης, στην εκπομπή "Open Weekend" συνδέθηκε σε κάποια στιγμή και η Ευρυδίκη, η οποία ήθελε να ευχηθεί για την νέα σεζόν, τόσο στην Ελένη Τσολάκη, όσο και στον Γιώργο Θεοφάνους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved