Ονόματα-κλειδιά στη μικρή οθόνη
Media

Ονόματα-κλειδιά στη μικρή οθόνη

Ποιους ηθοποιούς θα δούμε και σε ποια σίριαλ; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που κάνουν οι τηλεθεατές!

Αν η περσινή τηλεοπτική σεζόν χαρακτηρίστηκε «χρόνια της μυθοπλασίας», αυτή που έρχεται κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί «χρυσή χρονιά της μυθοπλασίας», αφού όλα τα κανάλια ετοιμάζουν πολύ μεγάλες παραγωγές, οι οποίες συνολικά θα ξεπεράσουν σε αριθμό αυτές που είδαμε πέρσι.

Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την τηλεόραση, που θα έχει πια πολλές επιλογές όσον αφορά τα ελληνικά σίριαλ, τα οποία τα τελευταία χρόνια μάς έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Ετσι, λοιπόν, και τη σεζόν 2022-2023 θα «παρελάσουν» από τη μικρή μας οθόνη πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί, με το κερασάκι στην τούρτα των ονομάτων να βάζουν και δύο τραγουδίστριες: η Χαρούλα Αλεξίου και η Ελπίδα!

Μάλιστα, η «τράπουλα» θα ανακατευτεί, αφού εκτός από αυτούς που θα συνεχίσουν και στους νέους κύκλους σειρών που έχουμε ήδη δει από πέρσι, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι συμμετείχαν σε σειρές που έριξαν αυλαία και έτσι θα «μετακομίσουν» σε άλλες. Για να μη χάσουμε, λοιπόν, την... μπάλα ακολουθεί ένα τηλεοπτικό «ευρετήριο» για να ξέρετε ποιον ηθοποιό θα δείτε πού.

Μάριος Αθανασίου: «Είμαστε οικογένεια»

Αρτι αφιχθείς από τον Alpha και το «Ασε μας, ρε μαμά», στο οποίο πρωταγωνιστούσε πέρσι, ο Μάριος Αθανασίου τη σεζόν που έρχεται θα βρίσκεται στο Open και συγκεκριμένα στο «Είμαστε οικογένεια». Πρόκειται για τη μεταφορά του αργεντίνικου «Somos familia», το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Αγγελος Χασάπογλου και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος. Ο Αθανασίου θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, ο οποίος μετά τον θάνατο ενός φιλικού του ζευγαριού θα κληθεί να αναλάβει την κηδεμονία και την ανατροφή τεσσάρων παιδιών.

Avτίνοος Αλμπάνης: «Maestro»

Δεν λέει εύκολα το «ναι», αλλά αυτή τη φορά ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε πολλούς λόγους να το κάνει με το «Maestro», στο οποίο θα συμμετάσχει και εκείνος. Ας αρχίσουμε από την τηλεοπτική του επανένωση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έπειτα από 17 χρόνια, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πρώτη φορά στο «Δυο μέρες μόνο», το 2006. Δεύτερος λόγος, ο καλογραμμένος ρόλος του γιατρού που θα αναλάβει, ενός ανθρώπου που επιχειρεί να βοηθήσει όσο μπορεί τους συμπολίτες του.

Κρατερός Κατσούλης: «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Ο Κρατερός Κατσούλης μετονομάζεται σε «Παπαδόπουλος» και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Οσον αφορά την υπόθεση, δύο οικογένειες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν γέλιο.

Βάσω Λασκαράκη: «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια ηθοποιός που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε σε επιτυχημένες σειρές. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί και τη φετινή σεζόν, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Το όνομα της ηρωίδας της; Φυσικά, Μαίρη, αφού θα είναι ένα από τα τρία κορίτσια που θα μας απασχολήσουν με τις περιπέτειές τους.

Πάνος Βλάχος: «Εκτός υπηρεσίας»

Μετά την «Αγγελική» και την παύση μιας σεζόν, ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει τηλεοπτικά με κάτι πολύ διαφορετικό: την καινούργια αστυνομική κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας». Η υπόθεσή της αρχίζει να ξετυλίγεται όταν σε ένα ήσυχο χωριό, όπου δεν υπάρχει ίχνος εγκληματικότητας, έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν. Ετσι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι είναι απαραίτητοι! Η κωμική πλευρά του Πάνου Βλάχου, λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερη.

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Σασμός»

Ο «Μελέτης» που λάτρευε να μισεί το τηλεοπτικό κοινό τις τρεις τελευταίες σεζόν, φέτος έγραψε το δικό του φινάλε στις «Αγριες μέλισσες» με τρόπο που θα μείνει αξέχαστος στους τηλεθεατές της σειράς. Ευτυχώς, όμως, ο μοναδικός Γιώργος Γεροντιδάκης θα παραμείνει φέτος στις οθόνες μας μέσα από μια άλλη μεγάλη επιτυχία, τον «Σασμό», που θα συνεχίσει και τη σεζόν 2022-2023. θα αναλάβει τον ρόλο του αστυνόμου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γεράσιμου (Αργύρης Πανταζάρας). Ηδη, μάλιστα, έχουν αρχίσει τα γυρίσματα και οι συντελεστές έχουν μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα στα social media.

Χαρούλα Αλεξίου: «Μaestro»

Στη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου ίσως κρύβεται η μεγαλύτερη αναμονή του κοινού. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, που ύστερα από δεκαετίες τεράστιας καριέρας ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το τραγούδι γεμάτη υπέροχες στιγμές, θα πρωταγωνιστήσει πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά και φυσικά περιμένουμε πώς και πώς να την απολαύσουμε στο «Maestro» του Mega. Στη δραματική σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η μεγάλη μας ερμηνεύτρια θα υποδυθεί μια τραγουδίστρια, η οποία αναζητεί τρόπους να βρει τον παλιό της εαυτό στη μουσική αλλά και στα μάπα του κόσμου.

Ελπίδα: «Η Γη της Ελιάς»

Η αγαπημένη Ελπίδα είναι η δεύτερη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού που θα απολαύσουμε φέτος σε ελληνική σειρά, συγκεκριμένα στη «Γη της ελιάς» του Mega, θα υποδυθεί τη Βαγγελιώ, η οποία θα είναι μια ισοβίτισσα συγκροτούμενη της Αθηνάς. Βρίσκεται στη φυλακή επειδή έχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της και στην αρχή θα είναι πολύ υποστηρικτική και προστατευτική με την Αθηνά. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν ο σκοτεινός ρόλος της και ο απώτερος σκοπός της.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Αυτή η νύχτα μένει»

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει». Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Alpha, στην οποία, με φόντο ένα σκυλάδικο του Αγρίνιου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων.

Έλλη Τρίγγου: «Η μάγισσα»

Η Ελλη Τρίγγου και στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα της θα είναι μαζί με το επιτυχημένο δίδυμο Τσομπάνη - Καλκόβαλη. Η «Ασημίνα» θα μεταμορφωθεί σε μάγισσα, αφού θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζουν οι δύο δημιουργοί για τον ΑΝΤ1.

Αναστάσιος Poϊλός: «Φλόγα και άνεμος»

Ο Αναστάσιος κατάφερε με την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στις «Αγριες μέλισσες» να αγαπηθεί ως Νικηφόρος. Τώρα ο ηθοποιός αναμένεται να εντυπωσιάσει ως Δημήτρης Χορν στη σειρά «Φλόγα και άνεμος». Ο ρόλος φαίνεται πως του ταιριάζει πολύ, ενώ το σίγουρο είναι ότι ακόμα μία πολύ καλή δουλειά προστίθεται στο βιογραφικό του ηθοποιού, ο οποίος πια εκτός από το θέατρο φαίνεται πως και στην τηλεόραση ήρθε για να μείνει.

Aργύρης Πανταζάρας: «Παράδεισος»

Στον φετινό τηλεοπτικό «Παράδεισο» θα συναντήσουν οι φαν του τον Αργύρη Πανταζάρα. Εχοντας κάνει «χρυσή πορεία» στην ελληνική μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια, αφού έχει καταφέρει να λάβει μέρος στις τρεις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες («Κόκκινο ποτάμι», «Αγριες μέλισσες», «Σασμός»), σειρά τώρα έχει η νέα παραγωγή του Alpha, η οποία θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Θα υποδυθεί τον Ντίνο, έναν φιλόδοξο νεαρό με εκρηκτικό χαρακτήρα.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved