Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζεται για τον γιο της!
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζεται για τον γιο της!

Η αυλαία της δεύτερης σεζόν της σειράς ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα. Μετρώντας πια μέρες για την πρεμιέρα του «Σασμού», φροντίσαμε να μάθουμε τι ακριβώς θα δούμε την πρώτη εβδομάδα της σειράς και σας τα αποκαλύπτουμε όλα!

Ο Μαθιός, ντυμένος παραδοσιακά γαμπρός, φτάνει στο προαύλιο της εκκλησίας. Εκεί περιμένει τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική, που έρχεται νύφη, για να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους. Όλοι γύρω χαμογελούν και αστειεύονται, το χωριό ζει επιτέλους στιγμές ειρήνης κι ευτυχίας. Μέχρι που το όνειρο διαλύεται και μετατρέπεται μέσα σε δευτερόλεπτα σε εφιάλτη. Ο Αντώνης μπαίνει στη μέση και ανακοινώνει στο Μαθιό ότι συλλαμβάνεται.

Η είδηση για τη στυγερή δολοφονία του Αγγέλου πέφτει σαν κεραυνός και οι εύθραυστες ισορροπίες που είχαν προλάβει να σχηματιστούν καταρρέουν. Ξαφνικά, όλα αρχίζουν από την αρχή... Η Βασιλική μένει σαν άγαλμα με το νυφικό, βλέποντας το γάμο που ονειρευόταν να γίνεται κομμάτια. Λίγο πιο πέρα, στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχει ξεσπάσει νέος θρήνος... Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνοντας ότι έχασε έναν ακόμα εγγονό, χάνει και τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να μάθει από τον Αντώνη αν ο Μαθιός όντως εμπλέκεται στο έγκλημα.

Όσο για την Αργυρώ, επιστρέφει εσπευσμένα στο χωριό μαζί με τον Σταύρο και τον μικρό Πετράκη. Η είδηση ενός ακόμα θανάτου την έχει γονατίσει, ειδικά όταν ακούει ξανά δίπλα στη λέξη «φονιάς» το όνομα Σταματάκης. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη βρίσκεται σε πανικό, καθώς βλέπει τον κίνδυνο που έρχεται. Και σίγουρα αυτή τη φορά ξέρει περισσότερα από όσα λέει. Απλώς, για την ώρα, κρατά το στόμα της κλειστό και μόνο στον Αστέρη εξομολογείται ότι δεν έκανε ο Μαθιός το έγκλημα. Αυτή τη φορά όμως το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη, ο οποίος προστατεύει έναν άνθρωπο ικανό να ανατρέψει τις ζωές όλων. Ο άνθρωπος αυτός, ο Παύλος Βρουλάκης, συνεχίζει να κρύβεται, αφού εδώ και χρόνια όλοι τον νομίζουν νεκρό. Εκείνος όμως έχει ήδη επιστρέφει στο νησί του διψασμένος για εκδίκηση.

Ο παπα Μιχάλης, αυτός που του είχε πει από τότε να φύγει και να μείνει μακριά, ξέρει ότι ο ερχομός του δεν προμηνύει τίποτα καλό, όμως δεν μπορεί και να τον σταματήσει. Πλέον, ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και η Αργυρώ ήδη τρέχει έξαλλη στο σπίτι των Σταματάκηδων, απειλώντας θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός, από την άλλη, ορκίζεται σε μια συντετριμμένη Βασιλική ότι δε σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ ο Μανόλης ζει το δικό του εφιάλτη, καθώς οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει και οι αστυνομικοί ήδη τον ψάχνουν για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Αστέρης και Σταύρος συγκρούονται

Παρά το ότι όλο το χωριό πλέον θεωρεί ότι ο Μαθιός έκανε το έγκλημα, η Στέλλα αποφασίζει να τον υπερασπιστεί όπως είχε κάνει και για τον Αστέρη. Οι γονείς της όμως έχουν τις επιφυλάξεις τους και της το λένε ανοιχτά. Ο Παύλος επιβεβαιώνει τους φόβους του παπά, αφού το ανακοινώνει πως σκοπεύει να μείνει στο χωριό και να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, την ώρα που η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πως ο γιος της είναι αθώος, πηγαίνει στην αστυνομία και του δίνει άλλοθι για την ώρα του φόνου. Έπειτα, έχοντας μάθει ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να σπάσει και να μιλήσει για τη δολοφονία του Στεφάνή, φροντίζει να πάει να τον πιάσει πριν πάει να καταθέσει.

Ο Αστέρης, αντίθετα, παραμένει αμήχανος θεατής των εξελίξεων, μουδιασμένος από όσα συμβαίνουν. Το ερωτικό ενδιαφέρον που έχει αρχίσει να δείχνει ξανά η Στέλλα απέναντι του τον φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία, τη στιγμή που η καρδιά του είναι δοσμένη στην Αργυρώ. Οι δυο τους σύντομα θα ξανασυναντηθούν τυχαία κι αυτή τη φορά τα πράγματα δε θα είναι καθόλου καλά. Φορτισμένοι από τα γεγονότα θα αφήσουν τα συναισθήματα να τους παρασύρουν και η παρουσία του Σταύρου θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Οι δύο άνδρες θα συγκρουστούν άσχημα και ο Σταύρος θα αρχίσει ξανά να αμφιβάλλει για το γάμο του και, κυρίως, για τα αισθήματα της Αργυρώς απέναντι του.

«Εγώ σκότωσα τον Άγγελο!»

Ο Αντώνης με τη Ντίνα προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθούν στο δολοφόνο του Αγγέλου, όμως αυτή που ξέρει την αλήθεια είναι η Καλλιόπη. Κυριευμένη από τις τύψεις δεν μπορεί να ησυχάσει, καθώς οι μνήμες της από τη βραδιά του φονικού αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στο σπίτι του Αγγέλου. Πανικόβλητη μαθαίνει ότι ο Μανόλης πηγαίνει για κατάθεση και τον εκλιπαρεί να της δώσει λίγο χρόνο. Στην ουσία, θέλει να τον προ[1]λάβει... Λίγο αργότερα εμφανίζεται στο τμήμα και ομολογεί πως εκείνη έβαψε τα χέρια της με το αίμα του Βρουλάκη!

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved