Elif: Η Μελέκ λεει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ
Media

Elif: Η Μελέκ λεει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Xουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις στην Κιγιμέτ για να μάθει αν λέει ψέματα. Η Χουμέιρα γίνεται πιο καχύποπτη με τη θεία της. Η Χουμέιρα και η Μελέκ κρατούν αυτή την υπόθεση ως μυστική μεταξύ τους. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ.

Η Μελέκ λεει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή. Η Χουμέιρα την πιστεύει και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Χουμέιρα μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ.

Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Mελέκ και τη Χουμεϊρά. Φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά.

Η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την κατάσταση καθώς είναι καχύποπτη μαζί της και την ανησυχεί το γεγονός ότι η Κιγιμέτ δεν συμπεριφέρεται, όπως συνηθίζει. Ο Κερέμ νοσταλγεί ακόμα την Ασλί. Κοιτάζει τη φωτογραφία της και λυπάται. Η Χουμεϊρά το αντιλαμβάνεται αυτό και νιώθει άσχημα για τον αδελφό της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Μελέκ αποφασίζει τελικά να μιλήσει για τις ανησυχίες της στη Χουμέιρα. Η επιστροφή της Κιγιμέτ κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Η Κιγιμέτ προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη Χουμεϊρά. Η Ζουλιντέ πιστεύει ότι μόνο αν κάνει αναφορά για τον Tουφάν στην αστυνομία θα καταφέρει να τον ξεφορτωθεί. Ωστόσο, ο Σαφάκ δεν είναι χαρούμενος με την απόφασή της και προσπαθεί να τη σταματήσει. Είναι και πάλι ο Τουφάν που κερδίζει από αυτή την κατάσταση. Η Γκιουλσούμ προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει ή όχι. Η κατάσταση με το ματωμένο πουκάμισο πρόκειται να βάλει φωτιά στην έπαυλη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved